A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Участь вихованців Золочівського ЦДЮТ у Всеукраїнському відбірковому турі ювілейного XХ дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги»

У Львові завершився Всеукраїнський відбірковий тур ювілейного XХ дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги», що проходив з 14.10.2019р. по 01.11.2019р. Фестиваль проводиться за участю дітей, учнівської та студентської молоді.

15:18 06.11.2019

Осінь щедра, осінь мила

Осінь – це дуже гарна, щедра пора року. Все навкруги таке барвисте, яскраве усі її барви зливаються в одну мелодію.  У ці прекрасні осінні дні традиційно відбуваються навчально-розважальні заходи присвячені осені. У ДНЗ №4 м.Золочева 5 листопада 2019 року такий захід провели вихованці ІІ молодшої групи (вихователі Павелко Г.С. та Горак Г.В., музичний керівник Жабінська І.С.). 

12:13 06.11.2019

Педрада «Панорама творчості» в Ясеновецькому НВК

Розвиток освіти неухильно пов’язаний з традиційною системою навчання, але постійно прагне чогось нового. Сьогодні перед учителями постають два шляхи: жити минулим, хоча і з великими заслугами чи, заплющивши очі, розпочинати  кардинальні зміни в навчальній діяльності, або пробувати щось змінити у своєму ставленні до новітніх освітніх технологій. Сучасні дослідження в галузі освіти доводять, що традиційне навчання з найпоширенішими лекційними та запитальними мето­дами не підходять більшості учнів. Учні по-різному сприймають, обробляють, відтворюють, класифікують та застосовують знання. Одні відчувають глибоко через органи чуття, а інші осмислюють, підходять до всього логічним шляхом, інші відразу, довго не замислюючись, починають щось робити, бо хочуть від­разу випробувати на собі, засвоїти нові знання. 1 листопада в Ясеновецькому  НВК  відбулася педрада «Панорама творчості», на якій практично та теоретично були обговорені такі питання: «Методики розвитку критичного мислення? Чи є вони у стандартній школі? Що дає володіння цим навиком?»

10:22 06.11.2019

Учні Плугівського НВК на Буковині

Як тільки почалися канікули ,  учням та вчителям Плугівського  НВК не сиділося  на місці. На цей раз їм захотілося побувати в історичній столиці Буковинського краю,  у  місті Чернівці.

17:35 05.11.2019

Історична година «ЗУНР - провісниця держави Україна»

У Новоселищній ЗОШ І-ІІ ст. учні 8 класу під керівництвом класного керівника Ковбаси Е.П. та музичного керівника Скочеляс М.В. підготували і провели історичну годину «ЗУНР - провісниця держави Україна» з нагоди 101 річниці утворення ЗУНР.

16:12 05.11.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень