A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень безпеки дорожнього руху у Колтівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 18.11.2019 15:49
Кількість переглядів: 90

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху у Колтівській ЗОШ І-ІІІ ступенів з 11 по 15 листопада пройшов тиждень безпеки дорожнього руху.

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя, потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених Правил дорожнього руху.

Відповідно до тематики Тижня в школі проводилися ряд інформаційних заходів: шкільний бібліотекар організував тематичну виставку літератури «Твій друг – безпечний рух», учителем основи здоров’я   були проведені бесіди «Безпека на дорозі – безпека життя», педагог-організатор підготувала для учнів початкових класів  перегляд відеороликів на тему «Безпека пішоходів – у руках самих пішоходів!», учителі початкових класів розробили виставку малюнків «Пам’ятай та виконуй!», класні керівники 1-11-х класів провели єдиний національний урок «Безпечна країна».

Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень