A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Семінар-практикум районного методичного об’єднання вчителів початкових класів

Дата: 18.11.2019 12:16
Кількість переглядів: 69

15 листопада 2019 року  в рамках районного методичного об’єднання  вчителів початкових класів проведено семінар-практикум з теми «Використання у практику роботи форм та методів навчання в умовах НУШ».

У вступному слові методист РМК, Сабадаш Л.Я.  зазначила, що головна мета НУШ – це створення школи, яка даватиме учням не лише знання, а й уміння застосовувати ці знання у житті. У такій школі мають прислухатися до думки учнів, вчити їх креативно й критично мислити. Важливо, аби основна увага спрямовувалася не на запам’ятовування, а на розвиток компетентностей.

Іванчишин Л.Є. (Золочівський НВК «Школа радості») та Муц Г.Г (Шпиколоський НВК) продемонстрували педагогам абсолютно нові підходи до формування вмінь і навичок у наймолодшого школяра. Впровадження  яких дозволить  учителеві  сформувати  в учнівському середовищі  такі вміння: висловлювати власну думку, критично мислити, виявляти ініціативу, творити, самостійно вирішувати проблеми, оцінювати  ризики та приймати рішення, здатність працювати  в команді.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень