A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень безпеки дорожнього руху у Плугівському НВК

Дата: 18.11.2019 14:44
Кількість переглядів: 109

Навчання правилам дорожнього руху - це життєва необхідність, тому різні заходи по ПДР завжди актуальні у навчальних закладах.


З метою підвищення безпеки учнів в Плугівському НВК І-ІІІ ступенів з 11 по 15 листопада  2019  року був проведений тиждень безпеки дорожнього руху.

Основною метою проведення тижня безпеки є формування навичок безпечної поведінки на дорогах, адаптації підлітків до транспортного середовища. Була розроблена система профілактики дорожньо-транспортного травматизму та вивчення правил дорожнього руху, які розглядаються як складова частина виховання загальної культури підлітка.

11 листопада 2019 року вчителем основ здоров’я Ярошевською С.Я. була проведена загальношкільна лінійка, присвячена тижню безпеки дорожнього руху «Швидше нас наздоганяє та небезпека, яку зневажають».

12 листопада вчителем основ здоров’я Ярошевською С. Я., класними керівниками 6-7  класів Грушкою О. П. та Наливайко В. М. проведена вікторина «Безпека – це життя» для учні 6-7 класів.

У середу, 13 листопада, вчителем основ здоров’я Ярошевською С. Я., педагогом-організатором Віхастою З. В., класниим керівником 5 класу Соловій Г. В. були організовані Акція «Цінуй моє життя» та конкурс малюнка «Безпечна дорога до школи».

14 листопада учні 7-11 класів взяли участь у квесті «Ми обираємо життя!»

15 листопада для школярів був проведений виховний захід  «Йдемо в гості до правил руху».

Всі заходи під час проведення тижня безпеки дорожнього руху пройшли на належному рівні. Кожен день був цікавим, корисним та різноманітним. Під час підведення підсумків Тижня нагороди отримали наступні учасники:

  1. Команда учнів 6 класу за перемогу у вікторині;
  2. Команди учнів 8 та 9 класів розділили почесне І місце у квесті;
  3. У конкурсі малюнків Комарницька Іванна, Степанців Олеся, Попович Володимир отримали грамоти за І, ІІ та ІІІ місце в конкурсі малюнків.

Заходи, які були проведені з 11 по 15 листопада 2019  р. дали змогу дітям одержати достатньо знань щодо бережливого ставлення до свого здоров’я та оточуючих людей.

Робота педагогів допоможе дітям убезпечити себе в реальному житті на дорозі та принесе свої результати, що допоможе істотно знизити кількість ДТП за участю дітей. У майбутньому ці діти стануть відповідальними водіями і уважними пішоходами, а це означає – рух на наших дорогах буде безпечним і комфортним.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень