A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

День української писемності та мови в Ясеновецькому НВК

9 листопада – День української писемності та мови. З цієї нагоди в Ясеновецькому НВК  8 листопада 2019 року  відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського  конкурсу з української мови імені Петра Яцика. В актовому залі зібралися учні та вчителі школи. Стрілець Г. Б. виступила зі вступним словом.

17:02 11.11.2019

Віртуальна подорож «Стежками Маркіяна»

6 листопада 2019 року у Скнилівській ЗОШ І-ІІ ст. учні 5 класу разом із вчителем української мови та літератури Штохмал О.Р. здійснили віртуальну подорож «Стежками Маркіяна» під час проведення уроку літератури рідного краю.

16:20 11.11.2019

Участь в обласному конкурсі «Від Маківки до Майдану»

30 жовтня 2019 року у приміщенні Львівського обласного Будинку  учителя відбувся щорічний обласний конкурс патріотичної поезії «Від Маківки до Майдану». У ньому взяли участь педагоги-освітяни, автори патріотичних віршів із Дрогобицького, Стрийського, Жовківського, Золочівського, Сокальського районів області, а також шкіл та ліцеїв м. Львова.

15:46 11.11.2019

День української писемності і мови у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Над всі багатства і припливи мод Шануймо мову серцем і вустами. Народ без мови – це вже не народ, Без мови всі б ми сиротами стали. Шануймо мову над усі скарби, Якщо ми хочем  зватися народом. У Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 до Дня української писемності та мови було проведено ряд цікавих заходів.

15:31 11.11.2019

День української писемності та мови у Словітському НВК

Ну що б, здавалося, слова... Слова та голос — більш нічого. А серце б'ється — ожива, Як їх почує!.. Знать, од бога І голос той, і ті слова Ідуть меж люди! ..... Тарас Шевченко День української писемності та мови – свято, яке щороку відзначається в Україні 09 листопада. За православним календарем — це день вшанування пам'яті Преподобного Нестора-Літописця — послідовника творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія. Дослідники вважають, що саме з преподобного Нестора-літописця і починається писемна українська мова. 08 листопада 2019 року учні 6 класу Словітського НВК (класний керівник Левчишин Н.В.) стали учасниками літературно-музичної композиції «Бринить, співає наша мова, чарує, тішить і п’янить…».

15:15 11.11.2019

В нас мудрість вічна і любов жива

Слово рідне моє, запашне, барвінкове Ти зі мною завжди: і в натхненні й труді Ти гучне  і надійне, таке веселкове. В тобі сили злилися мої молоді. Найдорожчий дар, який  Бог дав кожному народові – це мова. Є мова – є народ. Цю тезу доведено багаторічною історією. Ми – нащадки наших предків, маємо берегти, примножувати цей дар. Уже стало доброю традицією у перший тиждень  листопада в Плугівському НВК урочисто проводити тиждень української мови приурочений Дню української писемності та мови.

14:45 11.11.2019

Виставка «ПАМ’ЯТЬ МАЙБУТНЬОГО»

7 листопада 2019 року  у Музеї Голодомору в м.Київ презентували роботи конкурсу дитячої художньої творчості «ПАМ’ЯТЬ МАЙБУТНЬОГО».   У цій виставці представлені художні роботи вихованців зразкового художнього колективу арт – гуртка «Палітра» (художній керівник Гевко Галина) Ільчук Наталії, Козич Юлії та Маліновського Іллі. Виставка дитячих робіт триватиме до 22 листопада.

14:23 11.11.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень