A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Дні толерантності та доброти у Ясеновецькому НВК

Дата: 19.11.2019 17:30
Кількість переглядів: 73

Перед  розумним треба схилити голову,
а  перед добрим  серцем стати на коліна.
В.Гете
Щороку  Ясеновецький  НВК  приєднується до світової спільноти та проводить заходи,  приурочені Всесвітньому дню доброти ( 13 листопада)  та  Міжнародному дню толерантності (16 листопада). Ці дні проходили під девізом: «У доброти багато доріг і одна мета».


Бути людяними, вміти слухати, сприймати та розуміти, пробачати та цінувати, підтримувати та поважати один одного, - саме цьому ми намагаємося навчати  наших  учнів.

Так, цьогоріч,  наші учні переглядали та обговорювали мультфільми про добро, дружбу та взаємодопомогу,  намагалися розібратися із таким поняттям, як «толерантність», говорили про добре ставлення не тільки до людей, а й до всього живого. А також діти  зобразили свої думки  та почуття з даної теми у малюнках «Твори добро, щоб кращим був цей світ.»
З   учнями  1-4 класів проведено уроки  доброти,  5-7 класи працювали на заняттях  з елементами тренінгу «Толерантність – вимога часу», восьмикласники  взяли участь у  психологічному  квесті «Квітка толерантності». Найстарші учні   під керівництвом практичного психолога Леськів М.М. з’ясовували, що ж таке «толерантність», «милосердя»  у сучасному житті, беручи участь у  диспуті «Милосердя – це сучасно?»

Учні були активними та взаємовічливими.
У доброти багато доріг і одна мета …

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень