A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень безпеки дорожнього руху у Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 18.11.2019 15:05
Кількість переглядів: 79

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху у Вороняцькій ЗОШ І - ІІІ ступенів з 11 по 17 листопада пройшов тиждень безпеки дорожнього руху.

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а й  навіть життя.  Ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів.

Відповідно до тематики Тижня в школі проводилися ряд заходів.

На загальношкільній лінійці педагог-організатор ознайомила присутніх з планом проведення тижня безпеки дорожнього руху.

Цікавинкою було проведення класними керівниками 1-4 класів рольової  гри «Подорож до країни Дорожніх Знаків», тематичної вікторини «Дорожня азбука», бесід «Безпека на дорозі –безпека життя», « В гостях у світлофора Моргайка», виховних годин «У світі дорожніх знаків», «Безпечна дорога від дому до школи, від школи додому».  Класні керівники 5-11 класів  провели виховні години. Вчитель образотворчого мистецтва підготувала у 6 класі урок «Безпека на дорозі». Учні 5 класу випустили стіннівку «ЦЕ повинен знати кожний..». Цікаво і весело відбулася  вікторина «Веселий пішохід». На уроці інформатики дітям була продемонстрована презентація «Безпека на зупинках громадського транспорту. Безпека пасажира».

На закінчення тижня безпеки дорожнього руху, вчителем основ здоров’я  Каліш О.Р. для всіх учнів школи був проведений Єдиний національний урок «Безпечна країна».

 В кінці заняття учні зробили висновок, що лише наша небайдужість до свого і чужого життя, особиста дисциплінованість може змінити ситуацію на наших дорогах.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень