A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Театр – це завжди неповторність

Дата: 21.11.2019 11:34
Кількість переглядів: 136

Нещодавно учні 6-А, 7-Б та 8 класів та вчителі Кармазин Л.О., Олійник Н.В., Ящук М.М. вирушили у мандрівку у місто Львів.

Усі давно мріяли відвідати драматичний театр імені М.Заньковецької. Театральна атмосфера, декорації, костюми, ну і, звичайно, майстерна гра акторів театру, котрі так неперевершено передали всю життєву драму, що так життєво описав Іван Франко у творі «Украдене щастя», дуже всіх схвилювали.

Здається, що у вік комп’ютерних технологій, при щоденній рутині, де, на жаль живе слово, сказане зі сцени, є чимось не дуже важливим, неактуальним, «немодним». Але як було приємно спостерігати «вогник» в очах дітей, котрий запалив театр. Учні, щойно покинувши стіни будівлі, запитали: «Коли ми ще приїдемо сюди знову?».

А далі була прогулянка Львовом, котрий під вечірніми сутінками здавався ще більш магічним і неповторним.

А ще не менше хвилюючою була екскурсія Личаківським кладовищем. Схилили голови біля могил М.Шашкевича, І.Білозіра, В.Івасюка. Вивчаючи їх творчість на уроках, діти були вражені тим, що стоять біля місця поховань цих видатних людей.

Запросивши у поїздку волонтера Крістал Улетт, діти мали змогу попрактикуватись з нею у спілкуванні англійською мовою. А вона, у свою чергу, мала добру нагоду ознайомитись з культурою і традиціями нашого народу. І, за її словами, Крістал отримала величезне задоволення від цієї поїздки.

Мандрівники повернулись додому, емоційні, схвильовані, втомлені, але неймовірно щасливі від гарно проведеного часу.

Учитель української мови та літератури
Ліля Кармазин

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень