A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Всесвітній день доброти у Шпиколоському НВК

Дата: 21.11.2019 12:38
Кількість переглядів: 104

Людяність, сердечність, чуйність — цей моральний імунітет проти зла здобувається лише тоді, коли людина в ранньому дитинстві пройшла школу доброти, школу справжніх людських стосунків, людину можна виховати лише добром!
 В. Сухомлинський
У рамках Всесвітнього дня доброти та дня толерантності у Шпиколоському НВК під керівництвом практичного психолога Рибки С.В. були проведені тематичні заходи.

Метою діяльності слугував заклик всіх учасників освітнього процесу до миру, єдності, любові та поваги один до одного, налагодження сприятливих та виключно позитивних взаємовідносин.

Різного виду заняття проводилися під проектним девізом «Відкриваймо серця для добра». Своєрідним стартом роботи став Всесвітній день добра. Ініціативу якнайкраще презентувати цей день взяли шестикласники, вони вітали присутніх зі святом, роздаючи солодощі та пам’ятні афоризми про добро, наголощуючи: «Не забудь зробити добру справу!». Не байдужими залишилися середні класи, вони взяли активну участь в конкурсі малюнків «Поспішай робити добро». В гостях у феї Добринки побували дошкільнята, а учні 1-3 класів проявили свою активність та моральні якості на занятті «Подорожуючи країною Добра». Четвертокласники демонстрували навики правильного взаємовідношення на занятті з елементами тренінгу «Вчимося бути толерантними».

Всі проведені заходи засвідчують: хоч би яким розвиненим і цивілізованим було суспільство, воно завжди потребує милосердя, чуйного ставлення один до одного та невимушеної і щирої доброти. Беззаперечними протягом віків і до сьогодні залишаються слова Кобзаря: «Раз добром нагріте серце — вік не охолоне…».

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень