A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Проведення благодійної акції «Гвардійська родина-тобі, Україно»

Дата: 21.11.2019 09:48
Кількість переглядів: 89

Напередодні новорічних свят кожна дитина хоче отримати хоч невеликий, але такий очікуваний подарунок. Деякі діти більше всіх потребують такої уваги, а саме - це діти-сироти, які позбавлені батьківського тепла і турботи.
В період з 08 по 20 листопада 2019 р. Національною гвардією України проводилась акція під назвою «Гвардійська родина - тобі, Україно».  Зазначена акція проводилася з метою збору гуманітарної допомоги та її передачі постраждалим в ході бойових дій жителям районів Луганської та Донецької областей та присвячена святкуванню Дня Святого Миколая.
Акція виявилась дуже вдалою! Школярі Золочівщини проявили багато чуйності та добровільного бажання у допомозі щодо здійснення багатьох дитячих мрій і бажань.

Учні шкіл зібрали багато солодощів, м’яких іграшок, розвиваючих ігор, канцелярських товарів, шкільного приладдя, засобів гігієни, побутових приладів, а також підготували святкові листівки-привітання від дітей Золочівщини дітям Луганщини та Донеччини.

Командування Навчального центру Національної гвардії України висловило щиру вдячність всім тим, хто щиро вболіває за дитячі долі та відгукнувся про допомогу діткам-сиротам.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень