A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Всесвітній день доброти у Шпиколоському НВК

Людяність, сердечність, чуйність — цей моральний імунітет проти зла здобувається лише тоді, коли людина в ранньому дитинстві пройшла школу доброти, школу справжніх людських стосунків, людину можна виховати лише добром!  В. Сухомлинський У рамках Всесвітнього дня доброти та дня толерантності у Шпиколоському НВК під керівництвом практичного психолога Рибки С.В. були проведені тематичні заходи.

12:38 21.11.2019

День Гідності та Свободи у Шпиколоському НВК

21 листопада наша країна відзначає День Гідності і Свободи. Нажаль, зараз наша держава переживає не найкращі часи. З усіх боків українцям намагаються довести, що вони ні на що не здатні, що найкращий вихід для них – «тікати з цієї країни якомога швидше». Проте, цифри статистики та факти говорять нам речі абсолютно протилежні. Є безліч здобутків українців, які не зітруться з пам'яті ні за яких умов.

12:26 21.11.2019

Міжнародний день толерантності у Куровицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

День толерантності - свято, яке відзначається 16 листопада 2019 року в усьому світі. З метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, та розвитку толерантних настанов, учні 7-го класу Куровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів разом із класним керівником Балич М.В. провели чудове дійство.

12:09 21.11.2019

Чародій сміху

У сміху, як у сонця, тисячі променів і промінчиків. Усмішка може враз змінити настрій — із сумного чи зажуреного, пригніченого чи ображеного зробити кожного з нас веселим. Аж сміятися захочеться! І  легше стає на душі! 20 листопада  2019 року у філії ОЗ Глинянська ЗОШ  І-ІІІст. - Перегноївській ЗОШ І-ІІ ст. пройшов захід, присвячений 130-річчю від дня народження незрівнянного сміхотворця Остапа Вишні.

11:50 21.11.2019

Проведення благодійної акції «Гвардійська родина-тобі, Україно»

Напередодні новорічних свят кожна дитина хоче отримати хоч невеликий, але такий очікуваний подарунок. Деякі діти більше всіх потребують такої уваги, а саме - це діти-сироти, які позбавлені батьківського тепла і турботи. В період з 08 по 20 листопада 2019 р. Національною гвардією України проводилась акція під назвою «Гвардійська родина - тобі, Україно».  Зазначена акція проводилася з метою збору гуманітарної допомоги та її передачі постраждалим в ході бойових дій жителям районів Луганської та Донецької областей та присвячена святкуванню Дня Святого Миколая. Акція виявилась дуже вдалою! Школярі Золочівщини проявили багато чуйності та добровільного бажання у допомозі щодо здійснення багатьох дитячих мрій і бажань.

09:48 21.11.2019

Цікава математика

15 листопада 2019 року у філії ОЗ Глинянська ЗОШ І-ІІІ ст.-Перегноївській  ЗОШ І- ІІ ст. пройшов урок цікавої математики на тему  «Сірники-не іграшки».

09:32 21.11.2019

Поспішайте творити добро...

Доброчинність є невід’ємною частиною українського суспільства, втіленням чеснот його представників та показником рівня національної свідомості. Будь-яка благодійність вимагає уваги. Тому учні та вчителі Струтинської ЗОШ І-ІІ ст. прийняли участь в Акції «Гвардійська родина – тобі, Україно!». Саме такі заходи  дозволяють кожному зробити добру справу.

14:12 20.11.2019

Чудо своїми руками

Завжди цікаво пізнавати щось нове. А якщо це історія рідного краю - нові враження стають іще і корисними. Нещодавно  учні 3-Б класу Золочівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2 побували у м.Глиняни, де відвідали музей килимарства та ткацтва.

12:08 20.11.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень