A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Засідання ШПМ вчителів географії району

Дата: 02.12.2019 10:28
Кількість переглядів: 119

Дайте дітям зрозумілу, цікаву і досяжну для них сьогодні мету, і тоді їх не потрібно буде примушувати учитися.
( І.Підласий )
Під таким гаслом 27 листопада 2019 року у Новосілківській загальноосвітній школі   І-ІІ ступенів відбулося засідання школи педагогічної майстерності вчителів географії.

Розпочалось засідання за круглим столом з теми «Використання інноваційних форм та методів у викладанні географії», метою якого було розширити знання вчителів географії щодо особливостей моделювання сучасного уроку географії. В процесі обговорення теми, вчитель географії Зварич Марія Тадеївна зробила порівняльну характеристику між традиційним і сучасним уроком.

Наступною частиною засідання було практичне заняття, а саме урок географії у 8 касі на тему “Основні заходи щодо раціонального використання та охорони природних умов і природних ресурсів Українських Карпат”. Роль учнів виконували вчителі. Зварич Марія Тадеївна підготувала цікаві, повчальні відеоролики, світлини, багато роздаткового та дидактичного матеріалу до даної теми уроку. Вчителі, працюючи в групах, створювали “Килим ідей”. Робота “кипіла”. Виконуючи інтерактивну вправу “Очікування” присутні висловили свої думки щодо проведення такого заняття та подякували вчителю за добірку цікавого та змістовного матеріалу.

Засідання пройшло в творчій та позитивній атмосфері.

Керівник ШПМ
 Цуп Наталія Степанівна

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень