A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Екскурсія у Тернопіль

Дата: 02.12.2019 11:37
Кількість переглядів: 73

30 листопада 2019 р. учні 6–А класу Золочівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 на чолі з класним керівником Михайлишин Л. В.  відвідали один із найкрасивіших парків Тернополя – гідропарк «Топільче», де мали змогу побачити зоокуток під відкритим небом,  який налічує багато різноманітних тварин та птахів.

Родзинкою гідросистеми парку є комплекс із водяними млинами. Вода до них подається з Тернопільського ставу природнім способом — гідропарк розташований нижче рівня водойми. Творці гідропарку врахували рельєф місцевості. Дерев'яні скульптури, вежі, хатки, фортеці, видові майданчики, плетені з гілля тини, виконані в єдиному стилі.

Також учні відвідали елітний клуб ексклюзивних авто «Ретро-Кортеж Тернопіль». Це перший в Україні клуб, колекція якого налічує більше 20 старовинних автомобілів, що не мають аналогів в Україні. Кожна машина має відношення до визначних постатей минулого століття та свою неповторну і цікаву історію, яка вирізняє її з-поміж інших.

Завдяки майстерності та професійності працівників клубу усі автомобілі колекції набули неперевершеного розкішного вигляду.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень