A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Забуттю не підлягає

Згадайте нас - бо ми колись жили. Зроніть сльозу і хай не згасне свічка! Ми в цій землі житами проросли, Щоб голоду не знали люди вічно. Традиційно, в четверту суботу листопада, в Україні відзначають пам’ятний день жертв Голодомору 1932-1933 років. З метою гідного вшанування пам'яті жертв голодоморів в Україні, патріотичного виховання підростаючого покоління в загальноосвітньому навчальному закладі  Новоселищної ЗОШ І-ІІ ступенів за участі учнів  9-го класу відбулася  виховна година з цієї нагоди.

16:28 27.11.2019

Вечір-реквієм "Сльози Божої Матері"

Багатовікова історія українського народу – це літопис життя і смерті народу-великомученика,  доля якого була дуже трагічною. Кажуть, Господь випробовує тих, кого любить. І якщо це так, то ми – українці, чогось таки варті в Нього. То голод і лихо заповнили вщерть, складала в покоси невільників смерть – То  був тридцять третій. Замучений край Чекав переміни – майбутній врожай. У Ясеновецькому НВК відбувся вечір-реквієм «Сльози Божої Матері», присвячений пам’яті жертв Голодомору.

16:10 27.11.2019

Бережімо наш скарб – рідну мову!

У листопадові дні у Ремезівцівському НВК під керівництвом учителів---філологів Лісової З.І. та Гонтар Л.І. був проведений виховний захід «Лине Україною мова серцю мила!». 

15:25 27.11.2019

16 днів проти насильства у Золочівському НВК "Школа радості"-ДНЗ" розпочато!

16 днів проти насильства у Золочівському НВК "Школа радості"-ДНЗ" розпочато! Метою проведення заходів у Золочівському  НВК є: зробити наголос на добрі, добрих вчинках по відношенню до своїх друзів, однокласників, вчителів; толерантного ставлення до всіх людей, що нас оточують!

11:33 27.11.2019

День пам’яті жертв Голодомору у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст.

Пам'ять від жаху кричить, Серце від болю щемить, За убієнних безвинно Синів і дочок України 25 листопада 2019 року у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся вечір-реквієм «Сльози Божої Матері!», присвячений Дню пам’яті жертв Голодомору. У цей день ніхто не залишився байдужим до тих страшних і трагічних сторінок нашої історії, яка була вистраждана українцями у ці важкі часи.

11:04 27.11.2019

Екскурсія до Навчального центру Національної Гвардії України

З метою проведення заходів національно-патріотичного виховання серед дітей та учнівської молоді, забезпечення високого рівня знань з предмета "Захист Вітчизни" школярі 10-11 класів Колтівської ЗОШ І-ІІІ ст. відвідали Навчальний центр Національної Гвардії України ( в/ч 3007) у м. Золочеві.

09:42 27.11.2019

День пам'яті жертв Голодомору у Колтівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

«Їж, сину, хліб та пам’ятай, що в ньому Саме життя закладено людей… » Голодомор 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів  людей. Невідома навіть точна цифра. Щоб не повторилися такі події, ми повинні знати і пам’ятати  про них.

15:11 26.11.2019

Турбота про зимуючих птахів у Ремезівцівському НВК

Незабаром до нас завітає чарівниця зима, одягаючи все навкруги у білі шати. Люди вдягаються у теплі речі, тварини лягають спати, або рятуються приготованими запасами. Птахи відлітають у теплі краї, а от доля деяких багато в чому залежить від доброти та милосердя людей. Тому, у Ремезівцівському НВК учні групи продовженого дня та гуртка «Країна майстрів» разом з керівниками Чепак О.П. та Дацко М.В. виготовили печиво для птахів.

14:56 26.11.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень