A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Виховна година «Ці шкідливі конфлікти. Привіт – Я КОНФЛІКТ!»

« Ніщо так не покаже характеру, як гарна поведінка в конфлікті, якого не можна уникнути» Відомий французький письменник Антуан де Сент-Екзюпері назвав людське спілкування найбільшою розкішшю на світі. Спілкування людей - досить складний і тонкий процес. Кожен з нас вчиться цього все життя, здобуваючи досвід, часто за рахунок помилок і розчарувань. І, на жаль, досить часто ми потрапляємо в ситуації, які визначаємо як конфліктні. Яку роль відіграють конфлікти в нашому житті? Як їх розпізнавати і попереджувати, розв'язувати? Про це все обговорювалося на виховній годині у 8 класі в Струтинській  ЗОШ І-ІІ ст. під керівництвом Олексевич О.О.

09:54 10.12.2019

Семінар–практикум для вчителів математики ЗЗСО району

Учитель завжди повинен бути  у пошуку нових знань,  ідей, технологій, методів для того, щоб творити знову і знову, щоб йти в ногу з часом. З цією метою 5 грудня 2019 року проведено семінар–практикум для вчителів математики закладів загальної середньої освіти району.

17:49 09.12.2019

У світі поезії Ірини Яворської

З метою кращого ознайомлення з творчим доробком сучасної поетеси Золочівщини Ірини Яворської, вихованці секції української літератури Золочівської Малої академії наук, учні 8,9 класів Шпиколоського НВК мали змогу, 8 грудня, побувати у районній бібліотеці ім. І. Франка, де відбувалася презентація її збірки «Диво-папороть-цвіт».

17:18 09.12.2019

Екскурсія у Навчальний центр Національної гвардії України ( в/ч 3007) м.Золочева

З метою формування патріотичної свідомості, підготовки учнів до захисту Вітчизни, професійної орієнтації молоді та служби у Збройних Силах України, учні 10-11 класів Словітського НВК І-ІІІ ступенів (вч. Гембара В.В., Мойса Я.П.) відвідали Навчальний центр Національної гвардії України ( в/ч 3007), який базується у м.Золочів.

15:17 09.12.2019

День Збройних сил України в Словітському НВК

6 грудня – День збройних сил України. Це саме те свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу. Учні 9 та 11 класів Словітського НВК побували на могилі, вшанувавши пам’ять загиблого воїна АТО Олега Юрдиги.

14:58 09.12.2019

Патріотичний захід «Збройні сили України – слава, гордість, міць країни»

Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів. Український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність Батьківщини понад усе. Напередодні відзначення Дня Збройних Сил України, з метою посилення патріотичного виховання маленьких дошкільнят, в Золочівському ДНЗ №3 «Сонечко» був проведений захід «Збройні сили України – слава, гордість, міць країни». Маленькі патріоти дізналися про історію народження свята, якими якостями мають володіти справжні солдати,  закріпили знання про різні роди військ, переглянули відео презентацію «Захисники України».

14:49 09.12.2019

Семінар-практикум для молодих вчителів інформатики

Інформатизація суспільства вимагає підвищення рівня інформаційної компетентності учнів. Мабуть, саме тому однією з десяти ключових компетентностей, формування яких вимагає реалізація концепції Нової української школи, є інформаційно-цифрова компетентність.

14:31 09.12.2019

Тематичний тиждень «Захисти мої права, бо дитина я мала» у ДНЗ №3 "Сонечко"

У світі всі малята – і хлопчики й дівчата – повинні право мати, щасливими зростати. У Золочівському ДНЗ №3 «Сонечко» з 02 по 06 грудня 2019 р. було організовано проведення тематичного тижня «Захисти мої права, бо дитина я мала».

12:13 09.12.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень