A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

День Збройних сил України

6 грудня   відзначають День Збройних сил України. Вихованці ДНЗ №6 «Вербиченька», хоч іще маленькі, але вже  знають, хто такі військовики і як вони захищають нашу Батьківщину. Напередодні вихователі старших груп   розповіли дітям  які війська належать до збройних сил України, які завдання виконують Сухопутні війська, Повітряні сили та Військово-морські сили.

17:03 06.12.2019

Акція "Свічка Захисника» у Струтинській ЗОШ І-ІІ ступенів

Народу мир потрібен як вода, Як хліб і сіль. І він його доб’ється. Ганьба і смерть тому,  хто напада І вічна слава тим, хто не здається… 6 грудня – день, коли учні та вчителі Струтинської ЗОШ І-ІІ ст. вже вкотре стали учасниками  акції «Свічка Захисника».

10:22 06.12.2019

Участь у фестивалі творчості для дітей та молоді з інвалідністю «Лови зірку»

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю у Львові Департамент соціального захисту населення Львівської ОДА організував перший обласний фестиваль творчості для дітей та молоді з інвалідністю «Лови зірку». Більше сотні учасників цього яскравого заходу вкотре доводять, що талант не має обмежень і тішать глядачів своїми талантами: співають, танцюють, показують мініатюри, читають поезію. А також демонструють художню творчість – власні малюнки, аплікації, вишивку, фото- та відеороботи.

09:48 06.12.2019

Змагання із стрільби з пневматичної зброї

На виконання плану роботи відділу освіти, з нагоди 28 річниці створення Збройних Сил України 5 рудня 2019 року у стрілецькому тирі ОЗ Сасівського НВК проведено змагання із  стрільби з пневматичної зброї.

15:37 05.12.2019

Міжнародний день людей з інвалідністю у Струтинській ЗОШ І-ІІ ступенів

2 грудня 2019 року  у Струтинській ЗОШ І-ІІ ст. тиждень розпочався лінійкою «Ми – є. Ми – рівні!» під керівництвом Олексевич О.О., під час якої  були  висвітлені  проблеми людей з особливими потребами, а також  урок  з елементами казкотерапії  для учнів 1- 4 класів та виставка дитячих малюнків, проведені практичним психологом Гай М.В.

14:20 04.12.2019

День сталого розвитку у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

Ми всі дуже різні, живемо неоднаковим життям, маємо різні уподобання, проте нас об’єднує одна важлива річ – наш спільний дім,   планета Земля. То ж будьмо гідними її господарями! Всі учні Великовільшаницької ЗОШ І-ІІІ ступенів стали активними учасниками Дня сталого розвитку.

12:45 04.12.2019

1 – грудня Всесвітній день боротьби зі СНІДом у Колтівській ЗОШ І-ІІ ступенів

Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щороку першого грудня. СНІД – одна з найважливіших і трагічних проблем, що виникла перед людством наприкінці ХХ століття. Колтівська ЗОШ І-ІІІ ступенів теж не залишилась осторонь цієї акції. Кожен небайдужий носив червону стрічку, одинадцятикласниці Барбарук М. та  Кіндрат А. по класах провели інформаційні хвилинки «Правда про СНІД»,  серед школярів 9-11 класів проходило анкетування «Що ти знаєш про ВІЛ та СНІД?». 

11:06 04.12.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень