A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Закон та право для всіх єдині

Дата: 18.12.2019 16:36
Кількість переглядів: 146

З 9 по 13 грудня 2019 року  у Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ст. проходив тиждень права, мета якого – підвищення ролі правової освіти серед школярів, виховання поваги до закону і прав людини, надання можливості учням презентувати набуті знання у нестандартних формах роботи, реалізувати виховний творчий потенціал предмету.

Протягом цього  тижня педагогом-організатором, учителем правознавства, учителем малювання та класними керівниками були проведені цікаві та змістовні заходи.

Предметний тиждень було відкрито урочистою лінійкою. Учні школи прийняли  участь у конкурсі малюнків на правову тематику. Був проведений всеукраїнський урок «Права дитини» з нагоди проголошення Загальної Декларації прав людини, усний журнал «Роль права в моєму житті», «Правова культура учнів» (бесіда з елементами гри), а також тематичні виховні години.

Подібні заходи підвищують зацікавленість учнів у вивченні правознавства, розширюють правові знання учнів, формують уміння співвідносити норми моралі та права, застосовувати правові знання в повсякденному житті.

Учитель правознавства
 Федунчик М.М.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень