A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Тиждень біології у Шпиколоському НВК

З 25 по 29 листопада 2019 року Шпиколоському НВК проходив тиждень біології, в якому активну участь взяли учні 5 - 11 класів. Під час предметного тижня відбулися ряд заходів, які були спрямовані на активізацію пізнавальної діяльності учнів з даного предмету, а також здібні і талановиті учні НВК показали свій високий рівень підготовки і зацікавленості біологією.

16:28 03.12.2019

Інтерактивне заняття «16 днів проти насилля»

2 грудня 2019 року у Золочівському районному дитячому будинку «Рідний дім» відбулося інтерактивне заняття в рамках Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства”, підготовлене психологом Маліцькою Н.В. Йому передував тиждень просвітницької роботи психолога та вихователів з вивчення теми «Насильство – це…», під час якого психолог демонтувала ролик висловлень вихованців як вони розуміють поняття насилля. 

15:59 03.12.2019

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом у Скнилівській ЗОШ І-ІІ ст.

1 грудня 2019 року відмічається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Його мета – привернути увагу громадськості і нагадати суспільству, що ВІЛ/СНІД є однією з найглобальніших проблем людства. Учні Скнилівської ЗОШ І-ІІ ст. взяли участь у флешмобі, який організувала вчитель біології Войчишин О. Я. Усі учні, відповідно до своїх можливостей та здібностей, виконували різноманітні завдання: шукали цікаву інформацію, малювали малюнки, проводили інформативні бесіди.

15:22 03.12.2019

1 грудня – Всесвітній День боротьби зі СНІДом у Скнилівській ЗОШ І-ІІ ст.

1 грудня 2019 року відмічається Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Його мета – привернути увагу громадськості і нагадати суспільству, що ВІЛ/СНІД є однією з найглобальніших проблем людства. Учні Скнилівської ЗОШ І-ІІ ст. взяли участь у флешмобі, який організувала вчитель біології Войчишин О. Я. Усі учні, відповідно до своїх можливостей та здібностей, виконували різноманітні завдання: шукали цікаву інформацію, малювали малюнки, проводили інформативні бесіди.

15:17 03.12.2019

"КОЛОСОК осінній-2019" у Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

28 листопада 2019 року у Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ст. був проведений міжнародний природничий інтерактивний конкурс «Колосок». В ньому взяли участь 42 учні, 13 учнів з початкової школи і 29 учнів старшої школи. Учні поглиблюють свої знання з фізики, астрономії, хімії, біології, природознавства. При підготовці до конкурсу учні вчаться читати, спостерігати, досліджувати.

15:35 02.12.2019

Немає нічого ціннішого за здоров'я

Міцне фізичне здоров'я — це обов'язкова умова щасливого життя. Здорова від природи людина не помічає свого здоров'я і, лише втративши його, розуміє марність усього того, що було для неї найголовнішим: кар'єра, успіх, гроші, знайомства. Такими словами була розпочата лінійка в Струтинській ЗОШ І-ІІ ст.  учнями  7 класу  та  класним  керівником  Зубехіною М.О. 29 листопада 2019 року члени учнівського самоврядування  під керівництвом педагога–організатора Олексевич О.О. здійснили акцію -  «Червона стрічка навколо Земної кулі» . Саме  цю  емблему вони разом з старостатом  вклеювали  кожному  учневі  у  щоденник в знак підтримки людей, хворих на цю страшну хворобу, яка прогресує щороку та забирає життя мільйонів людей.

12:42 02.12.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень