A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Міжнародний День прав людини у Колтівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 13.12.2019 15:35
Кількість переглядів: 95

10 грудня світове співтовариство відзначає День прав людини. Цьогорічна тема Дня – «Молодь постає на захист прав людини». Це виступи молоді світу проти дискримінацій, ненависті, булінгу в школах, зміни клімату.

У 9 класі Колтівської ЗОШ І-ІІІ ступенів вчитель правознавства Кобіль С.А. провела корисні вправи, які допомогли пояснити учням про права людини, гру «Створення правил у класі». Школярі врахували права кожної особи, думки та переконання, які необхідні для регулювання відносин у суспільстві. Переглянули анімаційний відеоролик «Що таке права людини?».

Учні початкових класів разом з класними керівниками переглянули фільм «Про права дітей », провели гру «Хто перший?» за мотивами народних казок, та повторили свої права за допомогою стенду «Права дитини».

Отримуючи знання про свої права, дитина проходить довгий шлях, коли її знання перетворюються на переконання, а переконання стають світоглядом, яка оволоділа правовою культурою. Виховання правової культури – шлях до побудови правової держави.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень