A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Уроки літератури рідного краю у Ясеновецькому НВК

Дата: 13.12.2019 11:27
Кількість переглядів: 99

12 грудня 2019 року у Ясеновецькому НВК вчителькою української мови і літератури Ольгою Степанівною Пуківською було проведено уроки літератури рідного краю у 5 і 6 класах, на які було запрошено поетку Золочівщини Надію Іванчишин.

Мета: ознайомитись з життєвим і творчим шляхом поетки нашої місцевості; розвивати інтерес до її творчого доробку; виробляти особистісне ставлення до літератури рідного краю, розвиваючи вміння висловити свої думки про творчість поетки. Розвивати спостережливість, формувати вміння грамотно формулювати думки. Прищеплювати естетичні смаки, повагу до літератури рідного краю, виховувати загальнолюдські цінності: доброту, чуйність і любов.

У своїх виступах Надія звертала увагу на зміст поезії, читаючи їх напам’ять. З певними коментарями аналізу поезій, їх виховне значення виступала Ольга Степанівна. Учні досить вдало і змістовно задавали питання Надії, які їх цікавили.

В кінці уроків учні подякували поетці за досить цікаві розповіді і подякували Ользі Степанівні за змістовно проведений урок.   



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень