A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Андріївські вечорниці у ДНЗ №6 "Вербиченька" м. Золочева

Дата: 12.12.2019 16:08
Кількість переглядів: 182

І знову за вікном зима! А в  ДНЗ №6  «Вербиченька»  - сміх, галас, веселощі! Це розпочався  цикл тематичних різдвяно-новорічних свят. І розпочався він з Андріївських вечорниць!

Діти старшої групи №3, разом з вихователем Ващак Н.І. та музичним керівником Шеремета С.О. підготували незабутнє свято! Як годиться, гостей зустрічали господарі, роль яких  майстерно виконали  Надія та Роман Строчан.  Вони розповіли дітям про традиції та особливості святкування цього свята. Дівчата ворожили та  хлопців закликали, а хлопці і собі не відставали і перстеник дівчини відшукали. А скільки звучало українських пісень, і про вареники, і про дубки. А «В саду гуляла» підхопили всі присутні в залі. Веселі та запальні  танці не залишили байдужим нікого. Не обійшлося на вечорницях і без частування, усіх пригостили смачними пампушками.

Завідувач дошкільним закладом, Ружицька Ольга Богданівна, подякувала дітям, батькам, Наталії Іванівні та Світлані Омельянівні за те що зуміли так гарно відтворити обряд проведення вечорниць та показали красу та велич українських традицій!.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень