A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Відчиняйте двері – йде Миколай, Він благословить весь наш рідний край…

Дата: 20.12.2019 15:08
Кількість переглядів: 157

Хто не знає про святого Миколая? Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. 18 грудня 2019 року він завітав і у Струтинську ЗОШ І-ІІ ступенів чарівною казкою, підготовленою педагогом–організатором Олексевич О.О. та вчителем музики Муц І.В.

Всі присутні мали можливість зануритися у світ Милосердя,  Доброти, Прощення, Любові до ближніх. Історія святого Миколая перенесла всіх  у ці далекі часи, де багато років тому, в місті Патарі, на узбережжі Малоазійського півострова  у чоловіка Феофана  та його дружини Нонни  народився, вимолений у Бога, син Микола. Рано залишившись без тата і мами, Миколай починає здійснювати чудеса. Мелодійні пісні та зимові танці вкотре підкреслили святковий зимовий настрій.

19 грудня в храмах проводиться святкова служба, на яку приходить дуже багато людей. У наших пращурів була традиція  ставити загальну велику свічку Миколі Угоднику. Саме таку  свічку з проханням про захист і заступництво запалили всі учасники дійства.

Для маленьких Миколай стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці. Виростають діти — і добра казка зникає, а Миколай залишається. Наслідуймо добро і вчинки Миколая!

Нехай Святий Миколай принесе у своїй торбі те, чого не можна купити в магазині, але без чого гірше, ніж без хліба, води та повітря. Хай подарує він нам віру, любов, надію та мир!

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень