A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Акція “16 днів проти насильства” у Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 10.12.2019 15:34
Кількість переглядів: 95

У Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів з 25 листопада по 10 грудня 2019 року проводилася щорічна  Всеукраїнської акція «16 днів проти насильтва» яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Тисячі громадян  та сотні державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу активізують з 25 листопада до 10 грудня свої зусилля  заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства у співвітчизників, створити в конкретному регіоні соціальний простір, вільний від насильства.

 Основними завданнями акції є:

- привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем щодо подолання насильства в сім’ї  та підвищення рівня обізнаності населення із зазначених проблем;

- активізація партнерського руху органів державної влади, державних закладів, установ та організацій різних форм власності щодо викорінення домашнього насильства;

- формування свідомості  населення щодо нетерпимого ставлення до насильства.

В рамках акції  проведено ряд заходів за участі практичного психолога Стус І.С. , серед них Інформативно-просвітницька бесіда «Скажи насильству -НІ» з учнями 8-9 класів, заняття на тему «Толерантне ставлення одне до одного» з учнями 4-Б  та 5-А класу, анкетування  «Проблема шкільного насильста »  з учнями  6 -7 класів.  Заняття «Ми за майбутнє  без СНІДУ».

А також соціальним педагогом Смолінською М.В. було проведено заняття на тему «Добро врятує світ» з учнями 4-А класу та заняття  на тему «Знаємо свої права – виконуємо обов’язки» з учнями 5-Б класу.   Акція  «Подай руку допомоги  ВІЛ-інфікованим» та анкетування.

Практичний психолог                                               
Стус І.С.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень