A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Гідність у дії !

Дата: 10.12.2019 10:14
Кількість переглядів: 112

Проблема такого складного та багатогранного феномену, як людська гідність, споконвіків при­вертала велику увагу людства. Сьогодні ж вона досить актуальна через кардинальні зміни сучасного соціуму, зокрема і українському.
У  Великовільшаницькій ЗОШ I-III ступенів був проведений круглий стіл за участю учнів та вчителів «Гідність людини у дії». 

Як наголосили спікери, гідність – це цінність, яка має бути закладена в основу будь-якого права. Учням  розповіли про витоки концепції людської гідності, що було особливо доцільно в Міжнародний день людей із інвалідністю. У невимушеному спілкуванні кожний із учасників круглого столу мав змогу поділитися своїми переживаннями і надіями, висловити думку щодо дотримання гідності людини; протидія дискримінації; протидія домашньому насильству;  дотримання прав внутрішньо переміщених осіб; захист прав людей з інвалідністю.

Поділились історіями гідності, попрацювали з метафоричними картинками, приєдналися до Марафону написання листів.

Підводячи підсумки круглого столу, стало розуміння того, що гідність починається з кожного з нас і у кожному з нас. Усі ми – як дорослі , так і діти – постійно зустрічаємось  з необхідністю і можливістю вибору: яким бути, із ким і як спілкуватись, як вчинити в тій чи іншій ситуації. Це рішення формує не лише наш світогляд, але і визначає світ довкола нас.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень