A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Патріотичний захід «Збройні сили України – слава, гордість, міць країни»

Дата: 09.12.2019 14:49
Кількість переглядів: 300

Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів. Український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність Батьківщини понад усе.
Напередодні відзначення Дня Збройних Сил України, з метою посилення патріотичного виховання маленьких дошкільнят, в Золочівському ДНЗ №3 «Сонечко» був проведений захід «Збройні сили України – слава, гордість, міць країни». Маленькі патріоти дізналися про історію народження свята, якими якостями мають володіти справжні солдати,  закріпили знання про різні роди військ, переглянули відео презентацію «Захисники України».

Зустрілися з військовослужбовцями (батьками вихованців, що були в АТО, а зараз несуть службу у військових частинах м. Золочева), які розповіли малечі про свою професію і службу в лавах Збройних Сил України.  Діти на згадку подарували їм  вироби – обереги, зроблені власними руками. Ознайомили гостей і з тематичною виставкою малюнків,  де старші дошкільнята, у своїх творчих роботах, передали любов і шану мужнім захисникам. Заключним етапом святкування  стала спортивна розвага «Спорт люби, Україну захисти». Об’єднані в дві команди «Вузлик» і «Мотузок», дошкільнята середньої і старшої груп (вихователі: Болюбаш І. Б., Муц І. В.) вправлялися у різноманітних спортивних іграх. Допомагали їм і батьки, активно включившись у ігрові естафети. Як результат – не було ані переможців, ані переможених, бо перемогла  - дружба. Завідувач Кравчук О. В. дала позитивну оцінку проведеному заходу, а також наголосила на важливості вироблення у дітей високих  моральних і фізичних якостей, що формують особистість і допомагають малечі зростати патріотами своєї Батьківщини.

Свято Збройних Сил України – це данина пам’яті тисячам воїнів, які загинули в битвах за свободу, волю, суверенність та неподільність нашої держави. З глибокою шаною і вдячністю щиро вітаємо всіх військовослужбовців з професійним святом та бажаємо усім вам незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я,  звершення всіх ваших мрій і побажань та мирного неба над Україною.

Вихователь
 Муц І.В.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень