A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Ми пам’ятаємо…

Дата: 26.11.2019 13:31
Кількість переглядів: 103

Четвертий тиждень листопада багатий на різноманітні свята та пам’ятні дати. В цей час відзначають: Всесвітній день дитини, Всесвітній день пам’яті жертв дорожніх аварій, День працівників сільського господарства України, Міжнародний день студентів, День Гідності та Свободи, День пам’яті жертв Голодомору тощо.
У зв’язку з цим у Сновицькому НВК І-ІІІ ст. було проведено кілька виховних заходів для учнів усіх класів.

Класні керівники 1-6 класів провели бесіди з питань дотримання правил дорожнього руху та безпечної поведінки на дорозі. Учні 3-5 класів взяли участь у патріотичному флешмобі, приуроченому Дню Гідності та Свободи. Класні керівники 9-11 класів обговорили зі своїми вихованцями їхні плани на майбутнє та важливість правильного вибору професії.

З метою збереження пам’яті про жертв голодоморів, у п’ятницю, 22 листопада у Сновицькому НВК відбулася виховна година «Не згасне пам’яті свіча…». Впродовж заходу школярі дізналися безліч фактів про одну з найтрагічніших сторінок нашої історії, переглянули відеоролик та власноруч виготовили квіти «незабудки пам’яті».

Під час загальношкільної лінійки учнівський та вчительський колективи вшанували пам'ять жертв Голодомору хвилиною мовчання та запалили свічі пам’яті.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень