A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Первоцвіти просять захисту

Цікаво і змістовно  у  філії Золочівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2  - Заліському  ЗЗСО І ступеня пройшла виховна годинана тему «Захистимо первоцвіти».

11:42 18.03.2019

Пробне ЗНО з української мови і літератури

16 березня 2019 року в Золочівському ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2 відбулося пробне ЗНО з української мови і літератури, в якому взяли участь 308 учасників (99,7% усіх зареєстрованих). Роботу Пункту пробного ЗНО забезпечували: відповідальний за ППТ, помічник відповідального, 42 інструктори (старших інструктори), 5 чергових, лікар, медсестра, працівники Золочівського відділення національної поліції. Пробне ЗНО пройшло відповідно до нормативних документів.  Відділ освіти дякує усім залученим до проведення пробного ЗНО за сумлінну працю.

10:47 18.03.2019

Доторкнутись до душі...

14 березня 2019  року у Заставненському НВК відбулося театралізоване свято "Доторкнутись до душі...".

10:19 18.03.2019

Тарасовими стежками

В історії завжди залишаться імена, які з гордістю вимовляє людство, до яких належить й ім’я великого українського поета Тараса Григоровича Шевченка. Весь свій могутній талант він присвятив служінню народові. І сьогодні, живучи у вільній незалежній державі, ми з гордістю згадуємо Великого Кобзаря.     У Золочівському ДНЗ №3 Сонечко» відбулось  музично-літературне свято у старшій групі під назвою «Тарасовими стежками».

10:02 18.03.2019

Шевченківські дні у Червоненській ЗОШ І-ІІІ ступенів

З метою відзначення 205-ої річниці з дня народження великого Кобзаря, чия творчість та нескорений образ борця протягом століть надихають нас, українців,  на боротьбу за свою державність, у Червоненській ЗОШ І-ІІІ ст.  було проведено низку заходів.

09:43 18.03.2019

Збережемо первоцвіти!

Навесні, коли у лісах зацвітають першоцвіти, на вулицях міст з’являються продавці, які незаконно продають ці квіти. Незаконно – тому що практично усі первоцвіти, що ростуть на українській землі охороняються регіональними червоними списками або взагалі, Червоною Книгою України, причому деякі з цих рослин находяться на межі повного зникнення. Щоб оберегти квіти від повного знищення, учні 2-го класу Золочівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1 під керівництвом учителя Бойко В.Й. розробили екологічний проект „Збережемо первоцвіти!”.

16:47 15.03.2019

З вірою у прийдешнє

У календарі українця особливим місяцем є березень, адже щороку ми вшановуємо геніального сина нашого народу – Тараса Григоровича Шевченка. Безперечно, його ім’я стало символом боротьби за волю України, а поетові пророцтва вражають актуальністю і сьогодні – у 205 річницю від дня народження Кобзаря.

16:36 15.03.2019

Виховна година до 205-річчя з дня народження Т.Г. Шевченка у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково, бо саме в березні вшановуємо його роковини. Він – невмируща сила українського народу. Як весна пробуджує і оновлює природу, так поезія великого Тараса оновлює наші серця, вчить любити свою Україну.

16:25 15.03.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень