A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Всесвітній день води і водних ресурсів у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 28.03.2019 09:38
Кількість переглядів: 137

22 березня – Всесвітній день води і водних ресурсів. День встановлений за рішенням учасників Конвенції ООН з навколишнього середовища, яка відбувалась в Ріо-де-Жанейро 1992 року. Кожен знає, що значить вода в житті людини. Вона – основа самого життя.
У зв’язку із відзначенням Всесвітнього дня води, з метою підвищення екологічної свідомості громадськості щодо проблем пов’язаних з водним фактором, привернення уваги до того, яке значення має вода в житті не тільки людини, а й всього живого, що є на землі у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. для учнів 5-8 класів проведено захід «Вода – джерело життя».

Школярі переглянули презентацію «Значення води в житті людини» та відеоролик «11 цікавих фактів про воду». Дізналися про історію започаткування свята і його мету, про забезпеченість водними ресурсами жителів різних куточків планети і мешканців нашої держави, про значення води в житті людини.

Особливу увагу учнів було звернено на необхідність раціонального використання водних ресурсів. Відповівши на питання вікторини «Вода для життя» діти склали пам’ятку «Як економити воду».

Із тематичними презентаціями виступили учні 8 класу Сесюк Дмитро і Плотиця Олександр, у яких підняли питання проблем прісної води. Дупелич Ангеліна підготувала постер «Цікаві факти про воду».

Підсумком заходу стали спільні висновки про те, чому чисту воду потрібно цінити і берегти та яким чином це може робити кожен із нас.

Тож давайте разом збережемо нашу планету блакитною – з усіма її океанами, морями, річками, озерами, та джерелами! Лише так ми забезпечимо чисте здорове, квітуче і натхненне майбутнє, бо де є чиста вода, там є життя!

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень