A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

ЧАРІВНІ КАЗКИ в дошкільному підрозділі «Чародій» Золочівського НВК "Школа радості"

«Без казки, без гри уява дитини не може жити. Казка – це, образно кажучи, свіжий вітер, що роздмухує вогник дитячої думки й мови. Завдяки казці дитина пізнає світ не лише розумом, а й серцем», - писав знаменитий В. Сухомлинський. Нещодавно в Золочівському НВК “Школа радості” у  дошкільному підрозділі «Чародій» проходив тиждень казки, у рамках якого маленькі дошкільнята брали участь у різноманітних цікавих розвагах, театралізованих виставах та іграх.

14:28 20.03.2019

Вистава "За двома зайцями" театру ім. М.Заньковецької на сцені Золочівського районного народного дому

19 березня 2019 року учні ЗЗСО  та освітяни Золочівського  району мали можливість переглянути виставу «За двома зайцями» за однойменною п’єсою Михайла Старицького у постановці артистів Львівського Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької в Золочівському районному народному домі ім. І. Білозіра.  Режисер – заслужений діяч мистецтв України Орест Огородник. Художник-постановник – Мирок Кипріян. Хореограф – Олена Балаян.

11:23 20.03.2019

Тиждень біології і хімії у Білокамінському НВК

З метою покращення знань про природу, розвитку почуття відповідальності за Землю, заохочення до вивчення природничих наук, зокрема наук про життя у всіх його проявах – біології та хімії,   з 11 по 15 березня 2019 року у Білокамінському НВК  пройшов тиждень біології та хімії.

10:50 20.03.2019

Весняна мозаїка

Тема 25 тижня Модельної навчальної програми НУШ «Весняна мозаїка». У рамках цього тижня першокласники Шпиколоського НВК вчилися спостерігати за сезонними змінами, які відбуваються у живій та неживій природі навесні, встановлювати причинно–наслідкові зв’язки.

11:54 19.03.2019

Зустріч з учасником АТО Яремківим Андрієм

З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників 18 березня  2019 року в  Скнилівській ЗОШ І-ІІ ст. відбулася зустріч учнів з учасником бойових дій, Яремківим Андрієм, жителем села Мала Вільшанка.

09:27 19.03.2019

У Шпиколоському НВК стартував місячник озеленення, прибирання та благоустрою

Благоустроєна територія позитивно впливає на виховання і навчання дітей. В учнів виховується любов до рідної природи, до навколишнього світу, виникає потреба захоплюватися красою. Учні відчувають себе єдиним цілим з природою. Територія Шпиколоського НВК для села – соціально-культурний центр. Він повинен як «храм знань» притягувати і дітей, і дорослих. Цьому має слугувати територія шкільного двору.

14:46 18.03.2019

Літературно-музична композиція «Ми тебе не забули, Тарасе» у Плугівському НВК

Забриніла весна своїми струнами і принесла велике свято для України і українців, 9 березня – день народження великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. Шевченко став символом незнищенності українського народу, який не могли поставити на коліна ні золотоординці, ні бундючна польська шляхта, ні російський та австрійський царат. І сьогодні ми прислухаємось до люблячого доброго слова Шевченка, до матері й дитини, до трудящої людини, гнівного до всіх нероб і бюрократів, до всіх, хто не дбає про людей, щоб до кожного дійшли слова «чия правда, чия кривда і чиї ми діти».

14:32 18.03.2019

Сторінки життя великого Кобзаря

У 3-А та 3-В класах Золочівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2 проведено урок вшанування пам’яті національного генія, народного поета України Т. Г. Шевченка.

12:55 18.03.2019

Семінар-практикум музичних керівників ДНЗ району

На базі дошкільного навчального закладу №4 «Малятко»  відбувся семінар-практикум музичних керівників дошкільних навчальних закладів району «Музично – ритмічні рухи – важлива складова музичного виховання дошкільників».

12:29 18.03.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень