A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Методичний калейдоскоп

22 березня 2019 року у Заставненському НВК відбувся методичний практикум з елементами психологічного тренінгу «Можливості творчого потенціалу вчителя», який носив теоретично-практичний характер, побудований на засадах Нової української школи.

12:30 25.03.2019

Шевченківські дні у Поморянській ЗОШ І—ІІІ ст.

В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує людство. У перші березневі дні ми знову згадуємо великого сина нашого народу – Тараса Шевченка. 205 років минуло з дня народження поета, проте і нині живе під сонцем України Кобзареве слово, слово великої, непогасної любові до свого народу, своєї землі. Розпочалося святкування виставкою-конкурсом листівок «Тобі, Кобзарю, наша щира вдячність і  шана» і  створенням символічної калини «Наш Тарас Шевченко». На зелених паперових листочках учні та учителі школи записували улюблені рядки з «Кобзаря» і прикріплювали їх до гілок дерева.

11:45 25.03.2019

"День зустрічі птахів - 2019" у Шпиколоському НВК

Весна - прекрасна та чарівна пора року. Усе навкруги пробуджується від зимової сплячки. Та найбільшим дивом та справжнім святом є приліт птахів із теплих країв. Кожного дня ми з нетерпінням поглядаємо на небо, сподіваючись побачити лелек, шпаків, жайворонків, ластівок... Чекають повернення додому пернатих друзів і учні Шпиколоського НВК.

11:25 25.03.2019

"Кенгуру" скликає друзів

“Кенгуру” –  це одне з найбільш масових математичних змагань у всьому світі. Мета конкурсу: популяризувати математичні науки, підтримати найталановитіших школярів, сприяти розвитку їх інтелектуальних здібностей.

11:09 25.03.2019

Вітання для Соломійки

В умовах модернізації освіти в Україні діти з особливими потребами інтегровані в освітній проце, залучені до спілкування з однолітками та  відчувають себе частиною дружньої шкільної родини. Напередодні 15-тиліття особливої учениці Зозулівського НВК Рущак Соломійки, вся шкільна родина вітали її із днем народження,  що було для неї великою несподіванкою.

10:17 25.03.2019

"Кенгуру-2019" у Перегноївській ЗОШ І-ІІ ст.

29 учнів філії ОЗ Глинянська ЗОШ І-ІІІ ст. - Перегноївська ЗОШ І-ІІ ст. були учасниками Міжнародного математичного конкурсу ”Кенгуру”, який відбувся 21 березня 2019 року.

16:22 22.03.2019

Гра–стратегія – інтерактивна форма навчання дошкільників

В старшій групі «Човник» Золочівського ДНЗ №3 «Сонечко» за планом програми «STREAM - освіта», в рамках методичного дня, відбулася проектна гра-стратегія «На допомогу лікарю Айболиту». Її метою було сприяти у дітей  розвитку уміння планувати, розширювати сюжет на основі отриманих знань на заняттях і в повсякденному житті.

14:53 22.03.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень