A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Місячник благоустрою у навчальному закладі

Упорядковування та приведення до належного естетичного стану довкілля – це обов’язок кожного. Крім того, це ознака нашої культури та вияв свідомості громадськості. З метою покращення благоустрою та санітарного стану навколишнього середовища у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ст. проходить місячник озеленення та благоустрою території: омолоджено старі дерева, прибрано осінній падолист, який був під снігом, підготовлено до посадки квітів клумби, перші провісники весни вже висаджено, обкопано (частково) дерева та кущі на території школи, розпочалося впорядкування шкільного двора перед центральним входом.

11:49 09.04.2019

Участь у Міжнародній конференції PILGRIM

06 квітня 2019 року 9 педагогів ( Молева Г.С., Колісник Б.Я., Островська О.Р., Шаваровська Г.О., Лизан І.П., Стельмах О.І., Барабаш Г.В., Маланчук Н.Я., Коротошин Р.П.) Вороняцької  ЗОШ І-ІІІ ступенів взяли участь у Міжнародній конференція PILGRIM, що відбулася у Львівській духовній семінарії Святого Духа на тему “Теорія і практика міжнародної педагогічної мережі Pilgrim”.

11:05 09.04.2019

День наскрізного навчання "STEM у школі"

06.04.2019 р. День наскрізного навчання "STEM у школі".  2 майстер-класи, пронизані однією тематикою:  1 "Інтеграція - картина з пазлів" - кейси STEM-уроку".  2 "QR-коди, BYOD та індивідуальний Путівник учня".

17:06 08.04.2019

«Географія вчора, сьогодні і завтра» у Новоселищній ЗОШ І-ІІ ст.

Над планетою нависла загроза – виявилося, що людство, міцно озброєне технічно, неспроможне запобігти негативним наслідком своїх могутніх дій на природу. Ми заявляємо: люди мусять знати правду про стан свого вічного притулку! Такими словами розпочався тиждень географії і біології   «Географія вчора, сьогодні і завтра» у  Новоселищній ЗОШ І-ІІ ст.

16:26 08.04.2019

ПАМ’ЯТАЙ ПРО ТИХ, ХТО В ПОЛОНІ

Нещодавно школярі та вчителі   Новоселищної ЗОШ І-ІІ ст. взяли участь в акції на підтримку полонених українських моряків. У рамках акції проведено флешмоб «Пам’ятай про тих, хто в полоні».

15:00 08.04.2019

Мандрівка до Верхобужжя

5 квітня 2019 року члени гуртка «Юні краєзнавці» та учні 8 класу Червоненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, під керівництвом вчителів Цуп Н.С. та Ребіш Н.М., здійснили пізнавально-краєзнавчу мандрівку Верхобузьким краєм, що на Золочівщині.

09:30 08.04.2019

Пам’ятай про тих, хто в полоні

У Вороняцькій ЗОШ I-III ступенів за участю  учнів 2-А та 2-Б класів (класні керівники Михайлів  Д.З. та Чорнодольська Г.В.) відбулася акція «Пам' ятай про тих, хто в полоні» у вигляді флешмобу, на підтримку українських моряків, захоплених у полон Російською Федерацією.

10:35 05.04.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень