A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Свято Букварика у Шпиколоському НВК

Дата: 18.04.2019 15:21
Кількість переглядів: 91

Прощання з Буквариком – свято, на якому першокласники прощаються зі своїм найпершим і головним підручником. Здається, тільки вчора вони прийшли до школи на перший урок, а вже закінчують перший клас. Позаду 8 місяців навчання у школі, 8 місяців перших радощів і невдач, щасливого сміху і щирих сліз, але і перших перемог.

Недавно першачки не вміли ані читати, ані писати, ані дружити по-справжньому. Але поступово вивчили літери, навчилися писати перші букви і перші склади, а потім – і важливі слова мама, тато, сім’я, родина, Україна. Згодом навчилися складати речення та писати диктанти. Саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань.

Урочисто і цікаво пройшло прощання з Буквариком в учнів 1 класу Шпиколоського НВК. З нагоди радісного і разом з тим сумного свята в житті маленьких першокласників у школі зібралися гості – батьки першокласників, учні школи, вчителі. Маленькі актори показали свої таланти – декламували вірші, співали пісні, продемонстрували знання абетки. Отримали Дипломи учнів першого класу Нової Української школи про те, що вони пройшли курс навчання за Букварем.

Свято закінчилося та спогади про нього будуть з школяриками все життя.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень