A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Екскурсія в НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ у м. Золочеві

5 квітня 2019 року учні та вчителі Струтинської ЗОШ І-ІІ ст. мали змогу здійснити екскурсію в НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ в м. Золочеві, гаслом якого є слова «ЧЕСТЬ. МУЖНІСТЬ. ЗАКОН».

10:41 12.04.2019

Захід « Ціна анексії - життя»

П’ять років тому розпочалася російсько- українська війна. Російська Федерація, порушуючи норми та принципи міжнародного права, двосторонні та багатосторонні угоди, анексувала Автономну Республіку Крим і Севастополь, окупувала окремі райони Донецької та Луганської областей. Приблизне число жертв в Україні від бойових дій оцінюють від 30 до 35 тисяч. У Новоселищній ЗОШ І-ІІ ст. був проведений захід  «Ціна анексії-життя», на який був запрошений учасник бойових дій на Сході Франків В.М.  – випускник школи.

10:16 12.04.2019

Мандрівка «Стежками рідного краю»

Шкільна стежина, стежечка сільського парку, вулична стежка та крута, що повилась, наче змійка, повз людські городи і неосяжні поля агрофірми – це шлях до неповторного, дивовижного світу, світу сповненого краси. Залишивши позаду село, 10 квітня 2019 року третьокласники Шпиколоського НВК  разом зі своєю вчителькою потрапили у казкове лісове царство.

09:15 12.04.2019

Майстер-клас з писанкарства у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст.

Писанка – найбільш витончений витвір народу, який чарує дивовижною, незвичайною красою. Вона поєднує в собі естетичні та духовні якості. Це сильний оберіг для кожного дому. Мистецтво писанки зберегло у своїх орнаментах вікову українську традицію. Напередодні пасхальних свят учитель трудового навчання Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. Н.В. Олійник підготувала своїм колегам справжній подарунок, провела майстер-клас з писанкарства.

12:19 11.04.2019

Тематичні  батьківські збори «Стоп, боулінг!»

Проблема булінгу є надзвичайно важливою  у тогочасному суспільстві. 9 квітня 2019 року у Ясеновецькому НВК  класним керівником  8 класу  Ковалик І.М. та практичним психологом Леськів М.М.  були проведені  тематичні  батьківські збори «Стоп, боулінг!»

12:13 11.04.2019

Районні змагання з легкої атлетики

04 квітня 2019 року на стадіоні «Дружба» м. Золочева відбулися районні змагання з легкої атлетики, в яких взяли участь 110 учнів із 11 ЗЗСО району.

09:20 11.04.2019

Навчальна евакуація учнів та вчителів у Струтинській ЗОШ І-ІІ ст.

Цивільна оборона — система заходів щодо захисту людей і матеріальних цінностей у разі військових дій, стихійних лих або техногенних катастроф, а також підготовка таких заходів. 4 квітня 2019 року в стінах Струтинської ЗОШ І-ІІ ст. під керівництвом вчителя основ здоров’я Нагачевського В.М., педагога–організатора Олексевич О.О. та класних керівників відбулася навчальна евакуація учнів та вчителів.

15:23 10.04.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень