A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Всесвітній день води і водних ресурсів у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст.

22 березня – Всесвітній день води і водних ресурсів. День встановлений за рішенням учасників Конвенції ООН з навколишнього середовища, яка відбувалась в Ріо-де-Жанейро 1992 року. Кожен знає, що значить вода в житті людини. Вона – основа самого життя. У зв’язку із відзначенням Всесвітнього дня води, з метою підвищення екологічної свідомості громадськості щодо проблем пов’язаних з водним фактором, привернення уваги до того, яке значення має вода в житті не тільки людини, а й всього живого, що є на землі у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. для учнів 5-8 класів проведено захід «Вода – джерело життя».

09:38 28.03.2019

Учні Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. взяли участь у заходах, щодо збереження первоцвітів

З настанням перших  сонячних днів у лісах з’являються перші весняні квіти. Вони не тільки радують людей, а й наповнюють своїм нектаром, годують пилкою і насінням мешканців лісу,  лікують їх і нас. Але всі вони потребують нашого захисту. Тому кожен з нас повинен дбати про збереження зникаючих видів флори. Масовий збір первоцвітів зменшує чисельність їх  популяції. Кожної весни у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. намагаються пробудити екологічну свідомість українців і привернути увагу до проблеми збереження первоцвітів. Ця весна не виняток. З 18 по 22 березня учні Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. взяли участь у заходах, щодо збереження первоцвітів.

09:27 28.03.2019

Зустріч з майбутніми першокласниками

У Поморянській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося свято, яке підготували учні 4,8 класів під керівництвом Л.Ф Думанської. У гості до малюків завітали казкові герої: Колобок, Лисичка, Ведмедик, Незнайко.

09:54 27.03.2019

Участь у святковому концерті до 5-річчя від дня створення Національної Гвардії України

25 березня 2019 року  в Золочівському  Народному домі імені Ігоря Білозора  відбувся святковий концерт до 5-річчя від дня створення Національної Гвардії України, в якому взяли участь три групи танцювального колективу "Пролісок" Золочівського ЦДЮТ (кер. Гнєвек Х.А.).

09:46 27.03.2019

Участь в обласному фестивалі-конкурсі з орігамі та паперопластики «У чорно-білому мажорі»

У пятницю, 22 березня 2019 року, вихованці Золочівської СЮТ разом з своїми наставниками, керівниками гуртків початкового технічного моделювання Сапелюк Г.М. і  моделювання іграшок  та сувенірів  Рем Г.М.  побували на обласному фестивалі-конкурсі з орігамі та паперопластики «У чорно-білому мажорі» серед учнівської молоді.

17:45 26.03.2019

ДЕНЬ ГОСТИННОСТІ ДЛЯ МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ – 2019

Уся спільнота Золочівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 із нетерпінням чекала цього дня. І не тільки чекали, а й усі плідно готувалися. Продумували кожну деталь, аби для ДІТОК цей день став захоплюючим, незабутнім…Аби ця перша емоція зустрічі зі школою викликала позитив, бажання приходити сюди знову і знову… Адже ТУТ ЦіКаВо, ВеСеЛо… ТУТ ТЕБЕ ВСІ ЧЕКАЮТЬ ТА ЛЮБЛЯТЬ!

17:12 26.03.2019

Акція “Майбутне лісу в твоїх руках” в ОЗ Глинянська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Ліс – це одне з найкращих і найцінніших багатств, якими наділила нас матінка-природа. І, мабуть, немає жодної людини, яка б не милувалась красою та величчю лісових просторів. Ліс – це свіже повітря, спів птахів, чарівні пахощі квітів, заспокійлива пісня лісових струмків. Вже традиційно щовесни з ініціативи Державного  Агентства лісових ресурсів України на території країни триває Всеукраїнська Акція “Майбутне лісу в твоїх руках”. Школярі ОЗ Глинянська ЗОШ І-ІІІ ступенів є активними учасниками акції.

16:48 26.03.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень