A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Ліс – наше багатство

21 березня 2019 року в Міжнародний день лісів стартувала громадська акція Державного агентства лісових ресурсів України «Майбутнє лісу у твоїх руках – 2019». Цьогоріч вона проходить під гаслом  «Ліс та освіта» з меседжем «Учись любити ліс».

16:20 26.03.2019

Виховна година «Природа рідного краю» у Шпиколоському НВК

У 4 класі Шпиколоського НВК вчителем Вульчак Ольгою Йосипівною 22 березня 2019 року проведена виховна година «Природа рідного краю» з метою розширення та збагачення уявлення про  природу, збагачення словника назвами рослинного і тваринного світу, характерного для своєї місцевості, розвитку фонематичного слуху, креативності, формування творчого мислення, уміння діяти за вказівкою вчителя, класифікувати за групами, вправляти у розв’язанні логічних задач.

16:06 26.03.2019

Екологічна подорож «Неси добро у світ природи»

З метою формування екологічної культури у дітей, закріплення знань про характерні особливості весняної пори року, властивості дощу у теплу погоду, розвитку пам’яті, уваги, мислення, любові до живої природи рідного краю 21 березня 2019 року  у 4 класі Шпиколоського НВК Вульчак Ольгою Йосипівною проведена екологічна подорож «Неси добро у світ природи».

11:57 26.03.2019

Правовий вернісаж

Дитинство – найважливіший і неповторний період у становленні особистості. Будь-яка людина, починаючи з самих юних років, стикається з ситуаціями, коли необхідно знати свої права і обов’язки.     З метою глибшого ознайомлення  учнів з правом, його важливою роллю в житті суспільства, сприяння  усвідомленню ними необхідності знань Конвенцій прав дитини,   розвитку навичок  співпраці, взаємодопомоги, вміння використовувати свої знання на практиці  класним керівником 9 –го класу  Вульчак  Н.М. було проведено  «Правовий вернісаж».

11:35 26.03.2019

Поезія - це неповторність, це – безсмертний дотик до душі

З метою відзначення Всесвітнього  дня поезії – 21 березня, вихованка секції української літератури Золочівської Малої академії, дев’ятикласниця  Жуківської ЗОШ І-ІІ ст. Ярина Рибка  мала змогу у студії «Золочів. нет» привітати всіх творців та шанувальників поетичного слова зі святом і відкрити віконце у неймовірний світ поезії митців-земляків. 

09:37 26.03.2019

День поезії

У рамках відзначення Всесвітнього дня поезії вихованці Золочівської  Малої академії, школярі Шпиколоського НВК (Назарій Станішевський, Василь Хорхота  - учні 9 класу та десятикласник Богдан Рибка) інсценізували композицію уривків творів Т. Шевченка під назвою «Розрита могила». Варто відзначити творчі здібності до малювання учениці 9 класу Марії Муц, яка підготувала декорацію до інсценізації.

09:14 26.03.2019

Участь у Всеукраїнський фестиваль–конкурс народної та сучасної хореографії "Весняний первоцвіт"

23 березня 2019 року  в гарний весняний та сонячний день у м. Дубляни Львівської області відбувся всеукраїнський фестиваль–конкурс  народної та сучасної хореографії "Весняний первоцвіт". Участь у ньому взяли багато різних колективів не лише області, а й з усієї України. Не залишився осторонь і танцювальний колектив "Пролісок" Золочівського ЦДЮТ (кер. Гнєвек Х.А.). 

16:02 25.03.2019

Нагороджено переможців конкурсу малюнку «Вода – джерело життя»!

22 березня 2019 р. у Львівській обласній раді  відбулось нагородження переможців обласного конкурсу дитячого малюнку «Вода – джерело життя», який присвячений Всесвітньому дню водних ресурсів. Із 355 робіт, які надійшли на конкурс,  журі обрало 4 переможці, серед яких Ільчук Наталія (14 років) – вихованка  зразкового художнього колективу,  арт-гуртка «Палітра» (керівник - Гевко Галина) Золочівського ЦДЮТ.

13:00 25.03.2019

Вода для всіх

22 березня 2019 року у Заставненському НВК відзначали Всесвітній день води. Цьогорічна тематика «Вода для всіх» є можливістю нагадати, що вода – найголовніша, найважливіша рідина, тому відіграє надзвичайну роль на Землі. Природа, її краса і велич залишаються нашим головним скарбом, нашою святинею, якій непідвладні час, мода…

12:39 25.03.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень