A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Знайомство з роботою суддів

Учні Золочівського економічного ліцею взяли участь у  судовому засіданні в залі нового Золочівського районного суду.

14:41 10.04.2019

Перемога у «Гринвіч-2019»

8 квітня 2019 року були оголошені результати конкурсу "Гринвич-2019". Хочеться подякувати  вихованцям Золочівського ЦДЮТ за активну участь та гарний результат. 

12:44 10.04.2019

7 квітня – Всесвітній день здоров’я

Здоров’я – це  дар.  Його  треба  шанувати, не  витрачати, а  примножувати.  Людина,  яка  не  хворіє, почувається  впевнено, бо  вона   усвідомлює,  що керує своїм  здоров’ям, є  його господарем. Саме тому з  раннього дитинства треба дотримуватися здорового способу життя. З метою формування навичок щодо ведення здорового способу життя у Колтівській ЗОШ І-ІІІ ступенів  пройшов День здоров`я для учнів 1-4 класів.

12:24 10.04.2019

О писанко! Ти – символ України…

Писанка – невід’ємний атрибут Великодня. Тисячі років традиції закладено в ній. Писанкарство – давня українська традиція розписувати (розфарбовувати) курячі яйця на Великдень. Починають писати писанки на Стрітення (15 лютого) – тільки-но молоде сонце набирає сили, прямуючи до весни – і розписують аж до Зелених свят, магічними візерунками відзначаючи періоди весняних змін.

11:54 10.04.2019

Мрії збуваються!

Наполеглива праця та безсонні ночі за підручниками не виявилися марними, адже,  попри шкільні книги, учням Золочівського економічного ліцею  пощастило зазирнути в ще одну, не менш важливу книгу. Усі ми знаємо: світ - це книга, а хто не подорожував, той прочитав лише одну сторінку. За свої високі досягнення в навчанні декілька ліцеїстів отримали у винагороду неймовірну поїздку у Європу і перегорнули аж три нові сторінки.

17:50 09.04.2019

Година духовності з отцем Юрієм

Учні 8-11 класів Зозулівського НВК та отець Юрій Устяк провели годину спілкування про Таїнство сповіді. Цікаво та змістовно отець розповідав про гріхи щоденні та тяжкі, що таке гріх, як правильно сповідатись, чим для нас є піст. 

14:55 09.04.2019

Екскурсія «Не пали! Врятуй!»

Щороку навесні з настанням потепління починається справжній пекельний бум: горить суха трава, листя на угіддях, очерет на болотах. На виробничих територіях, уздовж транспортних магістралей та залізничних колій і навіть на узбіччях вулиць масово спалюють сміття. Через це збільшується небезпека виникнення пожеж, основним фактором яких є саме необережність у поводженні з вогнем та недотримання правил пожежної безпеки.

14:31 09.04.2019

«Свято зустрічі птахів» у філії ОЗ Сасівського НВК І-ІІІ ст. Верхобузькій ЗОШ І-ІІ ст.

Перші весняні промені сонця пригрівають землю, швидкі струмочки знову співають свою пісню. З вирію повертаються на батьківщину наші пернаті друзі. Тому у Верхобузькій ЗОШ I-II ст. відбулося свято зустрічі птахів.

12:37 09.04.2019

Акція "Сад моєї школи" у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Всі небайдужі школярі беруть активну участь у проведенні місячника озеленення, прибирання та благоустрою у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів. Кожен робить свій посильний внесок у спільну благородну справу, оскільки чистота села, його вулиць, дворів і будинків передусім залежить від усіх нас. А ще, учні школи охоче взяли участь в акції «Сад моєї школи». Де поруч із старожилами шкільного саду посадили тендітні молоді фруктові дерева.

12:06 09.04.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень