A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

На крилах весни

13 квітня 2019 року у Львові вперше відбувся Всеукраїнський благодійний інтегрований фестиваль  творчості  та добра «На крилах весни. Львів 2019», організований київськими громадськими організаціями «Подаруй життя»  та «Рій Мрій — благодійний, культурно-освітницький проект», і який гостинно прийняв Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу. За сприянням Ротарі-клубу «Львів – Княжий»» у ньому взяли участь вихованці  Золочівського районного дитячого будинку «Рідний дім», з поміж таких же дітей з дитячих будинків та дітей з інвалідністю, дітей із сімей, що опинились в складних життєвих умовах та дітей бійців АТО.

15:04 17.04.2019

Відкриття комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр»

16 квітня 2019 року у Золочівському районі відбулося відкриття комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр», який працюватиме майже для 100 дітей. Ця довгоочікувана подія об’єднала зусилля держави і церкви, щоб надати можливість для навчання, відпочинку, розвитку талантів нашим дітям. Це дуже важливий крок для здійснення фахового супроводу дітей з особливими потребами. Адже дуже важливо, щоб усі діти реалізували свої таланти і вміння, знайшли нових друзів, змістовно відпочили, покращили своє здоров’я. 

14:43 17.04.2019

Подорож у м. Львів

Минулого тижня учні 5 – Б та 6 класів Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 разом із класними керівниками Кухтою Г. М. та Наливайко О. З. побували на екскурсії у м. Львові.

17:28 16.04.2019

Все для тебе, мій рідний ЦДЮТ!

Зразковий гурток образотворчого мистецтва  Золочівського ЦДЮТ (Кирилова О.В.) розмалював стіни рідного закладу.

16:31 16.04.2019

Майстер–клас у «Рідному домі»

15 квітня 2019 р. керівником зразкового гуртка образотворчого мистецтва Золочівського ЦДЮТ Кириловою О.В. та вихованкою гуртка Лилик Веронікою було проведено майстер-клас з писанкарства  у дитячому будинку "Рідний дім" (с. Сасів Золочівського району). 

10:58 16.04.2019

День довкілля у ЗЕЛ

Хочете зробити світ кращим? Почніть із власної домівки! Французький письменник Антуан де Сент-Екзюпері казав: «Устав зранку – прибери свою планету!» Справді, порядок залежить від кожного з нас. А ще варто пам’ятати стару істину, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Вихованці та вчителі Золочівського економічного ліцею залюбки провели весняну толоку: поприбирали територію, обстригли кущі, звільнили газони від сміття.

16:51 15.04.2019

День довкілля у Шпиколоському НВК

Метою проведення Дня довкілля у Шпиколоському НВК є: покращення стану навколишнього природного середовища, створення нових зелених насаджень, і догляд за існуючими алеями, парками, скверами, прибирання територій від сміття, поліпшення естетичного і санітарного стану пришкільної територій, впорядкування меморіальних комплексів, пам’ятників загиблим воїнам та могил.

16:38 15.04.2019

Тиждень географії у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст.

З метою підвищення інтересу до географічної науки, досліджень навколишнього середовища, всебічного розвитку особистості з 8 по 12 квітня 2019 року у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. проходив тиждень географії.

14:26 15.04.2019

Повертайтеся живими

Нещодавно у  Скнилівській ЗОШ І-ІІ ст. відбулася акція «Пам'ятай про тих, хто в полоні», у якій взяли участь учні 1-4 класів (класні керівники Монастирська Г.В., Ковалишин Г.М.).

12:30 15.04.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень