A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

До світлого дня – світлі вчинки

Збереження традицій українського народу  залежить від рівня обізнаності з ними підростаючого покоління, адже всі наші спогади родом з дитинства.  Науковці довели, що саме спогади дитинства – найяскравіші та найпотужніші, тож завдання дорослих – відповідально ставитися до збагачення та наповнення яскравих та неповторних моментів дитинства, вкласти в дитячі серця любов до рідного краю, виховувати повагу до традицій свого народу. Напередодні Великодніх свят у Золочівському ДНЗ №4 проведено  ряд заходів   з метою  розширення та поглиблення  знань дітей про Великдень (обереги, символи), показати красу і значущість одного з найвеличніших християнських свят.

12:41 23.04.2019

«Зелений» день у початковій школі Заставненського НВК

День надії, безпеки, юності, спокою, день спілкування з Природою!.. Недарма її називають ненькою, а всі ми - діти Природи. Саме в цей день у Заставненському НВК був проведений пізнавальний Міжнародний  природничий інтерактивний конкурс «КОЛОСОК весняний 2019» (координатор Колтун Л.В.). 

12:21 23.04.2019

«КОЛОСОК весняний-2019» у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3

Щороку  відбувається конкурс «КОЛОСОК весняний», мета якого – розвиток інтересу школярів до вивчення природничих наук,спонукання їх до власної самостійної,пізнавальної та творчої діяльності. Цього року учні Золочівської ЗОШ І – ІІІ ст. № 3 залюбки взяли участь у конкурсі. Перед проведенням готувались: читали журнали «Колосок», розв’язували завдання на сайті.

11:10 23.04.2019

Тиждень безпеки у Вороняцькій ЗОШ I-III ступенів

Метою проведення тижня знань з основ безпеки життєдіяльності є поліпшення якості освітнього процесу  з питань особистої безпеки та захисту життя дітей; пропаганда здорового та безпечного способу життя серед дітей та батьків; вироблення у дітей  умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров'я під час НС. До участі в тижні знань з основ безпеки  життєдіяльності у Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ст. було залучено: педагогічний колектив, обслуговуючий  персонал, учнів.

10:33 23.04.2019

Виховний захід «Хресна дорога»

«О, Боже наш, Ісусе Христе! Ти задля нас, грішників, був обнажений, і стидом вкрився. Тому я покірно молю Тебе: дай мені, Господи, щоб я гіркими  сльозами оплакувала всі свої гріхи нечисті.  Непорочна Діво Маріє. Очисти моє серце, тіло і душу. Амінь». Такою молитвою 18 квітня 2019 року у приміщені бібліотеки с. Скварява розпочалася Хресна дорога підготовлена педагогом організатором Гурською Г.  В., класним керівником 6 класу Стельмахович Л. Д. та сільським бібліотекарем Плотицею М. С.

09:31 23.04.2019

Життя віддам за Батьківщину

У філію ОЗ Сасівський НВК Ушнянську ЗОШ І-ІІ ст. завітав учитель історії, член товариства пошуку жертв війни «Пам'ять», учасник Антитерористичної операції  Кориневський Володимир Ігорович.

17:13 22.04.2019

Тиждень психології «Веселка дружби»

З метою підвищення психологічної культури учасників навчально-виховного процесу, пропаганди досягнень практичної психології у вирішенні питань навчання та виховання дітей, розширення знань учнів про науку психологію, кращого розуміння внутрішнього світу людини, розкриття творчого потенціалу  школярів та створення позитивного емоційного настрою учні Шпиколоського НВК разом із практичним психологом Рибкою С. В. вправно поставили ціль і успішно провели тиждень психології «Веселка дружби».

15:50 22.04.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень