A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Духовна година у Сновицькому НВК

Навчально-виховний процес у закладах освіти включає в себе різноманітні аспекти навчання та виховання. Невід’ємним компонентом виховання є формування  духовних цінностей у підростаючого покоління. Саме тому учнівський та вчительський колективи Сновицького НВК І-ІІІ ст. зібралися у актовому залі закладу  на духовну годину. ЇЇ підготували учні 8-10 класів та вчителі НВК.

14:47 24.04.2019

Відбулися фінальні районні змагання «Старти надій»

18 квітня 2019 року в м. Золочеві на стадіоні «Дружба» відбулися фінальні районні змагання «Старти надій», в яких взяли участь 5 команд району: Золочівський ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1, Золочівський ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2, Золочівська ЗОШ І-ІІІ ст. №4, Білокамінський НВК, Плугівський НВК.

14:19 24.04.2019

Великдень ­– найважливіше свято року

Великдень ­– це найважливіше свято року. З великоднім привітанням «Христос Воскрес!» люди дарують один одному фарбовані яйця. Яйце - це символ життя, весни, сонця. У Словітському НВК І-ІІІ ступенів нагадали учням про велич Великодя. На свято була запрошена сестра Вероніка Словітського Святовоздвиженського Монастиря Сестер Василіянок.

12:55 24.04.2019

Участь в обласних зональних змаганнях на призи клубу «Шкіряний м’яч»

20 квітня 2019 року у м. Буськ відбулися обласні зональні змагання на призи клубу «Шкіряний м’яч», в яких взяли участь учні 6 класів ЗЗСО 4 районів. Команда району в складі учнів Золочівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1 і Червоненської ЗОШ І-ІІІ ст. зайняла 2 місце.

12:41 24.04.2019

Захід з нагоди 1030 -ліття хрещення України-Русі

Немає в сучасній історичній науці, присвяченій Давній Русі, більш визначного і дослідженого питання як хрещення Київської Русі та розповсюдження християнства у перші століття хрещення. Найдавнішу докладну відомість про хрещення українського народу, яку знаходимо в нашій літературі, подає нам Початковий літопис — пам'ятка початку XII віку. Цей літопис - Літопис Нестора, який докладно розповідає про хрещення князя Володимира та українського народу. Саме такими словами розпочали свою театралізовану виставу «Нехай святиться ім’я  Твоє»   учні Струтинської ЗОШ І-ІІ ст. під керівництвом педагога–організатора Олексевич О.О. та вчителя музики Муц І.В. з нагоди 1030 – ліття хрещення України-Русі.

11:26 24.04.2019

23 квітня – Всесвітній день Книги й авторського права

Книга – джерело знань, освіченості й ерудиції – про це знають навіть наймолодші читачі. Водночас вона виступає чудовим засобом самовиражєення, просвіти та комунікації для свого автора. Мабуть, саме тому ООН у далекому 1995 році започаткувала традицію святкувати Всесвітній день Книги й авторського права. Навіть дату вибрали не випадково, адже саме цього дня помер Мігель де Сервантес, автор славнозвісного «Хитромудрого ідальго Дона Кіхота з Ламанчі».

10:46 24.04.2019

Відкриття тижня правових знань у Золочівському НВК

22 квітня 2019 року відбулися школорадісні схОдини для учнів 5 – 9 класів та ранкові зустрічі для 1- 4 класів з нагоди відкриття тижня правових знань, які провела М.Г. Леськів, вчитель історії та правознавства.

10:32 24.04.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень