A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Тиждень безпеки дорожнього руху у Плугівському НВК

На виконання Плану заходів щодо реалізації Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні у Плугівському НВК І-ІІІ ст. було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху, який підготувала учитель основ здоров’я  Ярошевська С. Я..

12:37 10.05.2019

Урок мужності, чесності, щирості

Сьогодні десятки тисяч  наших патріотів знаходяться  на Сході країни, на передовій,  захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до  Батьківщини, гордості за наших захисників у Червоненській ЗОШ I-III ст.  класним керівником 8 класу Ребіш Н.М.  був проведений урок мужності, чесності, щирості.

11:30 10.05.2019

Великодні гаївки для військовослужбовців

У четвер, 9 травня 2019 р. учні Полянського НВК та недільної школи, настоятель Свято-Воскресенської Парафії с. Поляни  отець Назарій, директор Вітик А.І., педагог-організатор Гнатів М.Д., церковний хор із Великодніми привітаннями, гаївками та національно-патріотичними піснями відвідали військову частину м. Золочів.

11:22 10.05.2019

1939–1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо

8 травня 2019 року педагогічний колектив та учні Куровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів разом з громадою села Куровичі  взяли участь  у мітингу з нагоди Дня пам’яті та примирення  до дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні біля Могили загиблим воїнам.

10:25 10.05.2019

Дзвони видзвонюють велику радість: Христос Воскрес!

Погляньте, як ніжно ступає нашим рідним краєм цьогорічна весна. Це вона привітна і щедра приносить нам Великодні свята. У Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. з особливим піднесенням і трепетом учні початкових і старших класів разом з вчителем основ християнської етики Фірак У.І., великодніми гаївками і побажаннями, привітали педагогічний колектив, учнів із світлим Воскресінням Христовим.

09:51 10.05.2019

Повернення із забуття

Війна, що прийшла на українську землю увірвалася до кожної сім'ї, до кожної оселі, відібрала мільйони молодих життів, спотворила нашу чудову природу, перетворила у руїни тисяч міст і сіл.

09:40 10.05.2019

Виховна година «Ми пам’ятаємо!» у Плугівському НВК

8 травня – День пам’яті та примирення. Сумна і важлива дата, яка має нагадати всім нам про необхідність збереження миру на планеті та недопустимість війни. На честь цього визначного дня у Плугівському НВК І-ІІІ ступенів  проходили тематичні заходи, основна мета яких – показати школярам, наскільки важливо пам’ятати минуле.

16:50 08.05.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень