A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

«Веселі старти» у Тростянецькій ЗОШ І-ІІ ст.

Нещодавно  у Тростянецькій ЗОШ І-ІІ ст. відбулися спортивні змагання "Веселі старти". В азартному та динамічному ґерці зійшлися дві команди: "Білі ведмеді" та " Червоні тури".

16:06 06.05.2019

Зустріч із представником управління водного господарства!

У рамках заходів до Дня охорони праці у 3 - А класі Золочівського НВК «Школа радості» відбулася зустріч із представником управління водного господарства Туриком О.М.,який охопив широке коло питань пов'язаних із охороною праці та безпеки життєдіяльності.

11:41 06.05.2019

Великодні гаївки у Ясеновецькому НВК

У Ясеновецькому НВК з особливим піднесенням і трепетом учні 5 класу з учителем основ християнської етики Фірак О. І. великодніми привітаннями й гаївками прославляли світле Воскресіння Христове.

11:03 06.05.2019

SТRЕАМ - освіта — новий інтеграційний підхід до розвитку, виховання й навчання дітей дошкільного віку

03 травня 2019 року  у  Золочівському ДНЗ №3 «Сонечко» відбувся районний семінар-практикум «Інтеграція в освітній процес ДНЗ STREAM – освіти, як сучасної інноваційної технології».

10:30 06.05.2019

Тиждень знань безпеки життєдіяльності у ДНЗ №4 "Малятко"

Сьогодні проблема безпеки розглядається, як базисна потреба людини, тому на дошкільний заклад покладається відповідальність за цілеспрямоване формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я, адекватних реакцій на різноманітні чинники ризику для життя вироблення у дітей дошкільного віку умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров'я під час НС. Відповідно наказу по ДНЗ від  19.04.№21 «Про проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності у ДНЗ» з метою попередження надзвичайних ситуацій, загострення уваги на необхідності дотримання основ безпеки життєдіяльності з 21 по 26 квітня 2019 року у дошкільному навчальному закладі №4 «Малятко»  м. Золочева був проведений тиждень знань безпеки життєдіяльності.

15:46 03.05.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень