A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Навчання основ цивільного захисту у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст.

Приємно, що військовослужбовці Національної гвардії співпрацюють з навчальними закладами. У першу чергу зі школами. Цього тижня до Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. завітали представники Навчального центру Національної гвардії України (м. Золочів).

17:24 13.05.2019

Підведення підсумків тижня БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ у Струтинській ЗОШ І-ІІ ст.

10 травня 2019 року у Струтинській ЗОШ І-ІІ ст. виховний  захід «Урок інспектора Петренка» та вирішення проблемного питання казковим героєм Незнайкою ще раз підвели підсумок того, що всі просто зобов’язані вчити, знати і дотримуватися правил дорожнього руху.

16:38 13.05.2019

Відмінне знання дорожніх знаків — запорука безпеки на вулиці

У шумному мегаполісі, невеличкому містечку, селі, або й за населеним пунктом на маленьких пішоходів чатують дорожньо-транспортні пригоди. Відмінне знання дорожніх знаків — запорука безпеки на вулиці. Саме тому  8 травня 2019 року педагог–організатор Струтинської ЗОШ І-ІІ ст. Олексевич О.О. ознайомила учнів з інформацією про дорожні  знаки. 

16:16 13.05.2019

Руху правила єдині – поважати їх повинні

Безпека руху на дорозі, тротуарі, дотримання правил  та  знання дорожніх знаків – запорука  життя і здоров’я дітей. З 06 по 11 травня 2019 р.  у Золочівському ДНЗ №3 «Сонечко» проходив тиждень безпеки  дорожнього руху.  

15:18 13.05.2019

Світлофор потрібен всім, і дорослим і малим!

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Адже з кожної маленької дитини колись виростають дорослі люди, а потім – батьки, які будуть передавати свої знання та вміння наступним поколінням.

14:54 13.05.2019

ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ у Струтинській ЗОШ І-ІІ ст.

З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання. З 06 по 10 травня 2019 року у Струтинській ЗОШ І-ІІ ст. був проведений тиждень безпеки дорожнього руху - це 4 дні масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення кожним найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

14:38 13.05.2019

День пам'яті та примирення у Ремезівцівському НВК

В Україні, як і у багатьох країнах світу, Дні пам’яті та примирення, присвячені пам’яті жертв Другої світової війни, відзначаються 8 та 9 травня.   В ці дні учні 1-11 класів Ремезівцівського НВК долучились до вшанування загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у ці роки.

16:46 10.05.2019

Зустріч з працівниками патрульної поліції

10 травня 2019 року до учнів 1-9 класів Золочівського НВК "Школа радості"-ДНЗ" завітали працівники ювенальної превенції Золочівського відділу поліції Олена Лютікова та інспектор з дорожнього нагляду капітан поліції Богдан Яремович.

15:35 10.05.2019

Свято "Казкова мандрівка"

У середній групі дошкільного підрозділу "Чародій" Золочівського НВК «Школа радості» під керівництвом вихователів Дмитрак О.М., Бурак В.В. і помічником вихователя Паращук С.Я. провели свято «Казкова мандрівка».

14:53 10.05.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень