A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Матусенько, голубонько, благословенна тричі будь!

Дата: 22.05.2019 10:29
Кількість переглядів: 136

15 травня 2019 року у  Новоселищній  ЗОШ І-ІІ ст. відбулося свято  “Матусенько, голубонько, благословенна тричі будь” під керівництвом педагога-організатора Богач О.Й. та музичного керівника Скочеляса М.В..

В цей день свято було подвійним. Адже саме 15 травня  -  міжнародний день  сім ї.    Сім'я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку.

Завдяки сім'ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу. І всією шкільною родиною вшановували берегиню роду людського  – маму.

Материнство — це нескінченність людського роду. Кожна мати, народжуючи дитину, сподівається, що вона буде кращою за неї, тому намагається передати їй свої знання і вміння.

Учні у піснях, віршиках та сценічних номерах виливали свою любов та повагу до бабусь та матусь. Їхні щічки сяяли усмішками, а уста промовляли найтепліші, найрадісніші побажання своїм рідним

Звісно ж, не обійшлось без подарунків. Незадовго до свята діти власними руками виготовили для кожної мами, бабусі композиції з квітів та вітальні листівки з теплими словами.  Такі подарунки діти вручили мамам та подякували за всю їхню доброту,  щоденну працю та величезну любов.

Хай в житі Вам радість буде, 
Процвітайте, як той цвіт, 
Дай же, Боже, нашим ненькам 
Многих, довгих і щасливих літ.

Педагог-організатор
Богач О.Й.

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень