A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Ніхто не забутий, ніщо не забуте

Не щезне з пам’яті людської, не піде у забуття велика трагедія нашого народу – Друга світова війна. Неможливо забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для щастя інших.

11:46 20.05.2019

День вишиванки у Шпиколоському НВК

Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини. 16 травня 2019 року у Шпиколоському НВК відбувся День вишиванки. Дрес-кодом дня була вишиванка, і вся школа замайоріла різнобарвними візерунками української вишиванки.

11:33 20.05.2019

Свято матері у Тростянецькій ЗОШ І-ІІ ст.

Мама!  Чи є у світі слово більш прекрасне й ніжне? У мами добрі й ласкаві руки, найвірніше й найчутливіше серце - в ньому ніколи не згасає любов, воно ніколи не залишається байдужим. І скільки б тобі не було років - п’ять чи п’ятдесят, - ти відчуватимеш себе дитиною, тобі завжди потрібна мама, її ласка, її погляд, її турбота. Шанування матері - один із найсвятіших обов’язків людини і неоплатних боргів дітей. Вона нас зростила, виховала, навчила добру, леліяла, любила.

11:03 20.05.2019

Трьохденні навчально- польові збори

16 травня 2019 року учителем Захисту Вітчизни  Куровицької ЗОШ І-ІІІ ст.  Процаком Б.Й.  разом з учнями 11 класу, юнаками було проведено заняття з тактичної підготовки у польових умовах.

09:54 20.05.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень