A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Цікава мандрівка до м. Львова учнів Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 30.05.2019 16:44
Кількість переглядів: 106

Кінець травня - чудова пора для екскурсій у ботанічний сад та інші цікаві місця. Тому учні 5–7 класів Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. під керівництвом вчителя біології Маркевич А.Я. вирушили у цікаву мандрівку до Львова.

На першому етапі було відвідано ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка. Він є одним із найстаріших садів України та Східної Європи. У ньому є безліч незнайомих та цікавих дерев, кущів та квітів.Там зацвіли рододендрони, бузок, барбарис, флокси, магнолія.

На окрему увагу заслуговує екскурсія в оранжерейний комплекс, де експозиція рослинного світу тропіків і субтропіків захоплює відвідувачів: вологий тропічний ліс, колекції орхідей, азалій, камелій.

Щодо загального враження, то усім сподобалось, адже екскурсія виявилась напрочуд цікавою та пізнавальною. Діти дізнались багато нового про природу, милувались її красою.

Другим етапом пізнавально-відпочинкової екскурсії був зоологічний музей ЛНУ ім. Івана Франка, який був заснований у 1784 році. У найбільш втаємниченому музеї є велика колекція тварин з усього світу. Зокрема у музеї «живуть» пінгвіни, жирафи, вовки, моржі, страуси, грифи, семиметровий пітон та навіть слон і тигр. Учні мали змогу побачити ската з Індійського океану, електричних вугрів, летючу рибу, піраньї з Південної Америки та Африки і навіть морського чорта. Це лише невеличкий перелік тих експонатів, які можна побачити у цьому музеї. Експозиція складається з кількох залів, довгого коридору вздовж якого розташовані вітрини з молюсковими, коралами, повзунами та зміями. Гордістю музею можна сміливо назвати скелет морської корови. Вона важили п’ять тон і була завдовжки десять метрів.

І останнім, але не менш цікавим етапом подорожі була Дитяча Планета. Планета – це місце здійснення дитячих мрій, це величезна територія розваг для дітей будь-якого віку. Рухливі ігри, гірки та батути, конкурси і караоке – учні поринули у чарівний світ – світ магії,  казок та неймовірних див.  Для дітей це дуже важливо. Вони мають змогу разом весело та корисно провести час: побігати, пострибати, поспівати, зробити фотографії.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень