A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Єдина у світі

У другу неділю травня, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, коли травами і квітами замаїться земля, теплий весняний вітер приносить до нас День матері. З нагоди цього свята учні 6 класу Колтівської ЗОШ І – ІІІ ст. під керівництвом педагога-організатора Гасій Г. М., учителя музики Сеньків А. А. та класного керівника Козак Н. В. підготували виступ «Ти у мене єдина у світі».

15:36 15.05.2019

Матусе рідна, ти джерело мого життя!

Мама, мамочка, матуся… Скільки ніжності, тепла і любові у цьому слові, що називає людину, яка для всіх найближча, найдорожча, найрідніша. 14 травня 2019 року учні 2 класу Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. разом з класним керівником Бабій Н. М. та педагогом-організатором Гурською Г. В. організували родинне свято «Матусе рідна, ти джерело мого життя!» для своїх рідних матерів.

15:14 15.05.2019

Мамина пісня

Ось і знову травень,  все навкруг зелене. Чути спів пташиний й квіти розцвіта. А у тебе свято, моя люба нене: Хочу тебе рідна щиро привітать. Такими  ніжними словами у Плугівському НВК І-ІІІ ст. розпочалося свято  матері «Мамина пісня», яке підготувала і провела керівник музичного гуртка Гучко Г. М.

11:34 15.05.2019

День матері у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Скільки теплоти криється лише в одному цьому слові, скільки переживань, турботи, опіки та ніжності. МАМА носила нас під серцем, тоді на руках і кожного дня до останнього подиху носить в своєму серці не досипаючи ночей. МАТІНКА переживає наші злети і падіння щораз віддаючи нам частинку своєї душі. Витирає наші сльози такими теплими і рідними руками, а тоді ніжно цілує та пригортає міцно до себе і тільки в її обіймах здається, що вже все неважливо, сльози висихають, бо МАТУСЯ забирає весь наш біль. До НЕЇ зі словами вдячності звернулися учні Великовільшаницької ЗОШ І – ІІІ ступенів.

11:24 15.05.2019

День матері у Золочівському ДНЗ №4 "Малятко"

Мама, матінка, матуся  − найближча людина, яка піклується про нас, незалежно від нашого віку, майже єдина людина, яка любить нас безумовною, щирою любов'ю.  Як сонце посилає свої проміння, зігріваючи усе живе на землі, так і любов матері завжди зігріває дитину. День матері – це всесвітнє свято, присвячене усім матусям світу. На Україні цей день відзначається у травні.

17:33 14.05.2019

З родини йде життя дитини…

У травні, коли прокидається від сну природа, разом із теплим весняним  вітром приходить до нас День матері. Це чудовий привід висловити своїм матерям почуття, які ми нечасто проявляємо у суєті буднів, від усієї душі порадіти тому, що ми є один в одного, адже кожній людині, а особливо дитині, потрібна матуся, сім’я, домівка, де тебе завжди розуміють, підтримують, де завжди тепло і затишно… Учні Жуличівської ЗОШ І-ІІ ст. підготували святковий концерт під керівництвом вчителів початкових класів Лилик Г. М., Іванишин Н.В., педагога–організатора Калушки Л.Є та вчителя музики Цюпки Н.І.

17:09 14.05.2019

Свято Матері у Поморянській ЗОШ І-ІІІ ст.

День Матері… Свято всеохоплюючої радості. При згадці про нього всміхається кожна людина, мала чи велика. У п'ятницю,10 травня 2019 року у Поморянській ЗОШ I-III ст. відбулося Свято Матері.  

15:06 14.05.2019

День матері у Сновицькому НВК

 У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято найріднішої, наймилішої, найближчої для нас людини – Матері. 10 травня 2019 року  у Сновицькому НВК І-ІІІ ст. учні 6 класу разом з класним керівником Смолин Г. В. та музичним керівником Коропецьким Р. Я. підготували концерт до Дня  матері.

17:48 13.05.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень