A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Участь у Дитячому форумі–фестивалі дитячого читання “Книгоманія”

Дата: 22.05.2019 17:41
Кількість переглядів: 113

17 травня 2019 року група учнів Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3, яка складалася з представників 7-А, 7-Б, 9-В класів разом з учителями Папою Галиною Михайлівною, Кузик Галиною Галімівною та Кімакович Оксаною Богданівною, стали учасниками Дитячого форуму–фестивалю дитячого читання “Книгоманія”, який проводився 17-19 травня у Львівському Палаці Мистецтв.

Ця подія – одна з найбільших подій в Україні для розвитку та радості дітей і батьків. Це 3 дні читання, конкурсів, квестів, ігор, майстер-класів, наукових дослідів, спортивних розваг, подій для батьків та освітян, а також книжкові новинки від українських видавців.

Цього року Дитячий форум відбувався у форматі великої гри «Супергерої рятують планету». Основна місія – здобути суперсили, стати Супергероєм та врятувати Планету “Книгоманія” від екологічної катастрофи!

Цікаві розваги, квести, танцювальна майстерка, інтелектуальні ігри, нові цікаві книжкові видання зацікавили школярів і створили хороший настрій, підсилили у них інтерес до науки та читання книг.

Дякуємо організаторам за такий цікавий захід.

Оксана Кімакович



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень