A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Вдалий старт - плідний фініш

Дата: 22.05.2019 11:03
Кількість переглядів: 90

Святково прикрашена актова зала з найважливішої нагоди 2018-2019 навчального року: закінчення першокласниками Вороняцької ЗОШ I-III ступенів першого року навчання у Новій українській школі.

  

«Вдалий старт - плідний фініш».  Саме таким був девіз свята. Першокласники звітували, демонструючи свої таланти, вміння, артистичність. Згадали все: і труднощі у письмі, і перешкоди у лічбі, і радощі від ранкових зустрічей. Проявили артистичні навички, показали вміння працювати у команді, вказали на необхідність бути ввічливими.  Герої свята НУШ, Буквар, Я досліджую світ, Математика, Лісовик, школярі-звірята, квіти-букви дивували глядачів піснями, руханками, закличками, гуморесками. Ізюминкою свята була постанова казки " Котик і півник".

Подяку батькам за допомогу у навчанні, діти висловили піснями «Тато може» та «Мама може все на світі!». Сюрприз був і для батьків. Вони стали учасниками конкурсу «Ромашка» і за отримані відповіді на дотепні запитання мали можливість поласувати улюбленими дитячими смаколиками.

Та цілковитою несподіванкою було інтерв 'ю з директором школи про навчання першокласників. Кумедні запитання та дотепні відповіді про роботу класних керівників повеселили глядачів.  

Кульмінацією стала пісня "Веселка", виконання якої змусило кожного посміхнутись і повірити в те, що буде все добре.

Отож, до наступного старту, майбутні другокласники!

Класні керівники
Сенчакевич І.Є., Вельган М.І.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень