A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Толока

Учнівські колективи 10 та 11 класу Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 разом з класними керівниками та дирекцією школи взяли участь у щорічній акції «Приберемо місто разом» прибирання території міського парку «Здоров’я» напередодні великого християнського свята Великодня. Молодь закликає Золочівську громаду не смітити, не викидати сміття, щоб наше місто було чистим та охайним.

10:04 24.04.2019

Екскурсія у Золочівський районний суд

Учні 9 – А та 9 – Б класів Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст.  № 3, разом з учителем правознавства, заступником директора з виховної роботи Лісною М. Я., відвідали Золочівський районний суд, взяли участь у судовому засіданні кримінальної справи «Домашнє насильство».

09:37 24.04.2019

Плугівський НВК співає славу героям

І знову Плугівський НВК І-ІІІ ст. вітає дорогих гостей.  В березні у м. Львові  двох добровольців і з Золочівщини було відзначено "Лицарським Хрестом" під час культурно-просвітницького заходу “Лицарський Хрест Добровольця Львівщини»,  який проходив у Львівській філармонії.  Одним із цих добровольців був Богдан Лісоруб (Загурський). Учні та учителі не залишились осторонь цієї знаменної події та поїхали розділити радість за успіх Богдана до Львова, а цими днями наш Лісоруб завітав до школи щоб вкотре подякувати школярам за моральну підтримку. Та цього разу він приїхав не один, а разом зі своїми бойовими побратимами. 

17:28 23.04.2019

Участь у «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів»

Від жовтня 2018 року Плугівський НВК І-ІІІ ст. приймає участь у «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів» – унікальній трирічній соціальній програмі, яка реалізується Центром «Розвиток КСВ» та Mondel?z International Foundation. Ця програма має на меті сприяти розвитку здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення школярів до власного здоров’я.

17:16 23.04.2019

У старовинному місті Мукачево

Учні  6-Б Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 з класним керівником Псюком Ярославом Ярославовичем вирушили в захоплюючу подорож у місто Мукачево Закарпатської області.

16:36 23.04.2019

Участь у загальноміській толоці

19 квітня 2019 року учні Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 долучилися до загальноміської передвеликодньої толоки у парку «Здоров‘я».

15:49 23.04.2019

"КОЛОСОК весняний-2019” у Гончарівській ЗОШ І-ІІ ст.

18 квітня 2019 року учні Гончарівської ЗОШ І-ІІ ступенів взяли участь у Міжнародному природничому інтерактивному конкурсі  “КОЛОСОК весняний-2019” у номінаціях  „ПЕРЛИНИ ЗОРЯНОГО НЕБА”, „МАНДРІВКА ЄВРОПОЮ”, „ХАЙ БУДЕ СВІТЛО!”

15:30 23.04.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень