A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Участь учнів Гончарівської ЗОШ І-ІІ ст. у Хресній дорозі

Час Великого посту – це час дороги.  Цією дорогою пройшов Христос Відкупитель, несучи на своїх раменах хрест спасіння. Ми з вами, ідучи за Христом, стаємо разом з Ним на цю Хресну дорогу, несемо свій хрест. У кожного він різний, але єднає нас всіх ця дорога. На ній ми зустрічаємо біль, розчарування, відкинення, але також бачимо вірність і геройські вчинки любові.

17:06 18.04.2019

Майстер-класи з писанкарства продовжуються

Майстер-класи з писанкарства продовжуються - 17 квітня 2019 року керівник зразкового гуртка образотворчого мистецтва Золочівського ЦДЮТ  Кирилова Оксана Володимирівна та вихованка гуртка Лилик Вероніка провели 2 майстер-класи  з писанкарства на  підприємстві Електроконтакт Україна (м. Золочів). 

16:51 18.04.2019

Свято Букварика у Шпиколоському НВК

Прощання з Буквариком – свято, на якому першокласники прощаються зі своїм найпершим і головним підручником. Здається, тільки вчора вони прийшли до школи на перший урок, а вже закінчують перший клас. Позаду 8 місяців навчання у школі, 8 місяців перших радощів і невдач, щасливого сміху і щирих сліз, але і перших перемог.

15:21 18.04.2019

Закріпляємо історичний матеріал екскурсійно

6-7 квітня 2019 року учні 11-А (класний керівник Ходачок О. В.) і 9-Б (класний керівник Сивак В.А.) класів Золочівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1 відвідали фортецю Хотин, ознайомилися з історичними пам'ятками м. Кам'янець-Подільського, закріпили історичний матеріал екскурсійно. Залишилися задоволені і учні, і вчителі, що їх супроводжували.

12:56 18.04.2019

Профорієнтаційна екскурсія у салон «Студія краси ОК»

Нещодавно для учнів 8-А  Золочівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2 Золочівською районною філією ЛОЦЗ в рамках проведення Марафону актуальних професій була організована екскурсія у салон «Студія краси ОК» міста Золочева. Учням презентували професії перукаря та манікюрника.  Для них були продемонстровані майстер-класи.

12:38 18.04.2019

Майстер-клас з розпису імбирних пряників

В імбирних пряників по-справжньому святковий смак. Це, без сумніву, прекрасне частування. Вони так і тануть у роті. Саме тому 17 квітня 2019 р. для учнів 1-Б класу Золочівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2  п. Адамик Анжела провела майстер-клас з розпису імбирних пряників. Вона розповіла, як правильно користуватися глазур’ю і як красиво прикрасити імбирний пряник, щоб він перетворився у маленьке диво.

12:03 18.04.2019

Участь вихованців Золочівського ЦДЮТ у районному етапі конкурсу "І слово, і пісня матусю тобі"

Учасники дитячого вокального ансамблю "Колорит" (кер. Мельник Н.Й.) Золочівського ЦДЮТ Микола Савчук та Мар'яна Процишин взяли участь в районному етапі конкурсу "І слово, і пісня матусю тобі" та отримали II місце у номінації "дует".

11:50 18.04.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень